Nem érdeklem? Bővebben lent
Egyetemen egyik tanáromról van szó, én 25 vagyok, ő 29, és sehogy sem tudok a közelébe férkőzni, nagyon érdekel, de nincs témám, vagy okom ami miatt megkereshetném, mert engem nem tanít, csak óraadó az alsóbb éveseknek. Ezért úgy döntöttem, hogyha legközelebb összefutok vele a folyóson, akkor letegezem, hátha veszi a lapot, és később sikerül szóba állnunk egymással, mert a köszönésen kívül eddig 2 szót nem beszéltünk. Néz, figyel, de ennyi. Na igen, mikor lesziáztam, visszaköszönt, egy "jónapot kívánok"-kal, és még ez 2szer megtörtént... Aztán feladtam, a legközelebbi összefutásunknál már én is magáztam, erre elvigyorogta magát. Nem érdeklem, vagy ennek az egésznek jelentősége nincs? Egyébként volt olyan alkalom, amikor tegezett ő is engem, pl mikor egy csoporttársammal álltam a büfé előtt, akkor úgy köszönt hogy "Sziasztok". Gondoltam, ha ő akkor tegezett, akkor az se baj, ha én is tegezem.
Zavaros, és rossz kategória, de segítsetek légyszi!
Azt hogy a tanár tegezi a diákokat az nem jogosítja fel a diákot,hogy ő is tegezzen.Neked eleve magázódni kell mert a tanárod,és mert már kétszer is "jó napot kívánok" köszönéssel illetett meg téged.
Másrészt,nagyon valószínű hogy te is csak egy "diák" vagy.Nem érdekli őt,hogy te mit érzel iránta,és ha van esze akkor nem is kezd komolyabb kapcsolatban.A tanár tudja hogy diákokkal kikezdeni nagyobb gondot okozhat neki..
De téged nem tegezett le!
Komolyan egyetemista vagy?? Vagy oda már nem kell ész??
Hiszen te magad írtad,idézlek
" mikor lesziáztam, visszaköszönt, egy "jónapot kívánok"-kal, és még ez 2szer megtörtént... "
Itt köszönt neked Magázva.
Idézlek tovább
" pl mikor egy csoporttársammal álltam a büfé előtt, akkor úgy köszönt hogy "Sziasztok". "
Itt nemcsak neked köszönt hanem általánosságban mindenkinek...De ez akkor sem azt jelenti hogy csak téged letegezett...
UI: Tudom hogy egyetemről van szó(már a kor miatt is)de ahhoz nem kell sok ész,hogy egy ilyen szituból rájöjjünk nem sokat érdekel a tanárodat hogy te ki is vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!