Lehetséges ez? Vagy csak elkeseredettségében mondja ezeket a párom?
23 éves lány vagyok, és ő,szintén szólva abszolút egyetértek a párod hozzáállásával, nekem is ez a tapasztalatom.
Én inkább barátkoznék egy homokossal, mint más nőkkel.
Én soha az életben nem tudtam lányokkal barátkozni, csak fiúkkal. Nincs is ebben semmi baj, hidd el, ne olyan egyszerű "legjobb" barátnőnek lenni... egy srác sokkal jobb társaság, nem csak a legújabb szempillaspirálig terjed ki a kommunikációs készsége, és nem beszél ki a hátad mögött állandóan.
Az én páromat nem zavarja egyáltalán, örül neki ha néha legalább én is el tudok dumálni a haverjaival.
Szerintem téged se zavarjon, amúgy se tudod rákényszeríteni... csak rosszul érezné magát. 20/L
Teljesen lehetséges.
Ha már többször csalódott barátnőiben, akkor nem hiszem, hogy szívesen átélné megint.
Én a Páromért adtam fel több barátnői kapcsolatot, mert féltékenyek lettek, hogy én boldog vagyok. És utána teljesen elhidegedett közöttünk minden. Én sem vágyom ilyen "álbarátnőkre". Tehát nem csak a Nála van ilyen helyzet. Értsd meg Őt és ennyi egész:)
18:23
Nem vagyok féltékeny,megbízom a páromban,inkább az zavar,hogy ezzel a sráccal mászkál. Nem akarom a melegeket bántani,de azért ez a srác már durva. Női ruhákban mászkálni fényes nappal az utcán az én kereteimbe már valahogy nem férnek bele egy férfi részéről...
én is így vagyok mint a barántőd, max a nővéremmel osztok meg esetleg bizalmasabb dolgokat, de őt se mondanám igazi barátnőnek.
20.l
nekem sincsenek barátnőim...voltak,csak csalódás a vége,nőkkel max dolgozok együtt ha muszáj,de szerencsére mérnökként nem muszáj,max a titikárnővel:D
jobb helyzetben vagy mint az én párom,nekem hetero fiú barátaim vannak...neked legalább nincs okod féltékenykedni
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!