Három év együtt élés után szakítunk a barátnőmmel, gyerek nincs, a lakás az enyém, ő nem költött rá, nem vett bele semmit, ezért nem is vihet el semmit. Rezsit is én fizettem, a kaját közösen álltuk, így az egész fizetését magára költötte. Miért nem gondolkozott előre, rakhatott volna félre pénzt, nem most kellene sírni, meg engem hibáztatni.
Nem szemétség, és gondolom azért adsz időt arra, hogy találjon másik helyet, ahol ellakhat...
Nekünk elég volt 5 nap, 1. nap elhatároztuk párommal, hogy költözünk albérletbe, az 5. napon kezdtük a költözködést, még aznap befejeztük a cuccok átpakolását.
Egyik percről a másikra nem elvárható, hogy elmenjen, ha nincs hová...
2011. jan. 10. 18:49
3/21 A kérdező kommentje:
Kapott egy hónapot, hogy találjon albérlete, vagy menjen a szüleihez, vagy ahova akar.
2011. jan. 10. 18:50
4/21 anonim válasza:
Nem vagy szemét,hiszen minden a tied.Csak itt az a baj,amikor egy ilyen összeköltözés van valakinek a tulajdonàba,elfelejtõdik,hogy az ajto bàrmikor kinyilhat.
2011. jan. 10. 18:52
5/21 anonim válasza:
Nem lehet megoldani a problémát?3év nem kevés idő,mit tett,hogy vége?
2011. jan. 10. 18:52
6/21 anonim válasza:
Tuképpen igazad van, de olyan gorombának tűnsz ebből a pár sorból ítélve, üzenem a (volt) barátnődnek, hogy örüljön hogy így alakult. Egy valaki hasonló helyzetet így mesélt el nekem: "segítettem a barátnőmnek másik lakást találni". Na, ez csak egy stílus beli különbség, bizonyára van rá okod, hogy elküld, tehát mind a ketten jól jártok. Igazából meg is ünnepelhetnétek.
2011. jan. 10. 18:55
7/21 anonim válasza:
A hatalom édes íze. Megrágtad és kiköpted? :) De persze megteheted, semmi kötelezettséged nincs vele szemben.
2011. jan. 10. 18:55
8/21 anonim válasza:
Persze, hogy szemét vagy. Végülis a lakás a tiéd, mégis miért gondolod, hogy ott is maradhatsz?
De most komolyan, ha mindent te fizettél,és ő ott akar maradni, akkor egy hülye vadmarha. Ne hagyd neki, menjen ahova akar. Nem tudom mi történt, lehet hogy a te hibád volt (bár kettőn áll a vásár), de ez akkor is a tiéd.
2011. jan. 10. 18:57
9/21 anonim válasza:
Rakd ki ha így van. Ha ő nem tett semmit, ami kompenzálná a nálad lakást. (Nem feltétlen pénzbeli dolgok, hanem pl sokat segített valamiben tettekkel, ilyesmikre gondolok.)
Viszont tényleg adj akár 1-2 hónap időt, míg talál albérletet, vagy egyebet! Az tényleg szemétség lenne, holnaptól be sem engedni..
2011. jan. 10. 19:00
10/21 anonim válasza:
Ne bántsátok már,nem tudhatjuk miért lett vége,lehet,hogy a csaj volt szemét,és tett róla,hogy lapátra kerüljön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!