Miért van az, hogy a normálisnak tűnő férfiak nem mernek kezdeményezni?
17:00 nak
Én nem hibáztatom őket. Csak el vagyok keseredve mert nagyon rossz egyedül lenni és én nem vagyok a legbátrabb.
És nekem nem kell az hogy valaki gazdag legyen és nem kell az sem hogy legyen autója háza stb. Az autót házat elérhetjük egymás mellett. A százmilliós bankszámla meg nem kell nekem nem akarok olyan újgazdag beképzelt lenni mint sokan és ezért nem kell egy tonna pénz. Annyi kell amennyiből fenn tudom tartani a családomat úgy hogy ne kelljen sokat nélkülözni de ha kell akkor is boldogan éljünk szerelemben.
17:00-vagyok
Félre ne érts,nem rólad írtam.Csak ilyen a mai lányok többsége.
Abban teljesen igazad van abban hogy a fiúnak kellene próbálkozni.Csak neked is kéne 1-2 bátorító jelet adnod.
Pl:a szemkontaktus felvétele,kisebb mosoly...stb.
Amit írtál magadról,vagyis a gondolkodásmódodról,az alapján úgy vélem hogy a nők értékes és sajnos ritka csoportjába tartozol.
Ilyen csajra vágyik a komolyabb szándékú férfiak többsége is,mert az ilyen lány nem csak szexgépnek meg bulipartnernek jó,hanem egy igazi barátot lehet találni a személyében.
Jó tanács:
Szerintem inkább a baráti körödön keresztül próbálj szert tenni vkire.
Egyrészt ez azért jó mert lehet olyan figurát tudnak keríteni neked,aki hasonló felfogású vagy eggyezik a hobbitok,tehát olyat akivel több közös pont is van amiben eggyeztek.
Másrészt meg,ki tudja ki az a fickó aki rád akar akaszkodni a metrón vagy a buszmegállóban.Lehet hogy egy notórius hazudozó,börtönviselt vagy drogos.
Szóval biztonságosabb is ismerősökön keresztül..
(Amúgy nem feltétlenül kell megfogadni a tanácsot,mert ha vki béna az ismerkedésben,akkor én az vagyok.Csak az elméletet tudom jól,de a gyakorlati kivitelezés...:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!