Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a normálisn...

Miért van az, hogy a normálisnak tűnő férfiak nem mernek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 13:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

17:00 nak

Én nem hibáztatom őket. Csak el vagyok keseredve mert nagyon rossz egyedül lenni és én nem vagyok a legbátrabb.

És nekem nem kell az hogy valaki gazdag legyen és nem kell az sem hogy legyen autója háza stb. Az autót házat elérhetjük egymás mellett. A százmilliós bankszámla meg nem kell nekem nem akarok olyan újgazdag beképzelt lenni mint sokan és ezért nem kell egy tonna pénz. Annyi kell amennyiből fenn tudom tartani a családomat úgy hogy ne kelljen sokat nélkülözni de ha kell akkor is boldogan éljünk szerelemben.

2011. jan. 10. 17:09
 12/15 anonim ***** válasza:

17:00-vagyok

Félre ne érts,nem rólad írtam.Csak ilyen a mai lányok többsége.

Abban teljesen igazad van abban hogy a fiúnak kellene próbálkozni.Csak neked is kéne 1-2 bátorító jelet adnod.

Pl:a szemkontaktus felvétele,kisebb mosoly...stb.

Amit írtál magadról,vagyis a gondolkodásmódodról,az alapján úgy vélem hogy a nők értékes és sajnos ritka csoportjába tartozol.

Ilyen csajra vágyik a komolyabb szándékú férfiak többsége is,mert az ilyen lány nem csak szexgépnek meg bulipartnernek jó,hanem egy igazi barátot lehet találni a személyében.

Jó tanács:

Szerintem inkább a baráti körödön keresztül próbálj szert tenni vkire.

Egyrészt ez azért jó mert lehet olyan figurát tudnak keríteni neked,aki hasonló felfogású vagy eggyezik a hobbitok,tehát olyat akivel több közös pont is van amiben eggyeztek.

Másrészt meg,ki tudja ki az a fickó aki rád akar akaszkodni a metrón vagy a buszmegállóban.Lehet hogy egy notórius hazudozó,börtönviselt vagy drogos.

Szóval biztonságosabb is ismerősökön keresztül..

(Amúgy nem feltétlenül kell megfogadni a tanácsot,mert ha vki béna az ismerkedésben,akkor én az vagyok.Csak az elméletet tudom jól,de a gyakorlati kivitelezés...:D)

2011. jan. 10. 20:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsot és a bókot is. Jó lenne a baráti társaságon keresztül megismerkedni valakivel csak az a gond hogy a baráti társaságomban nem is gondolnak arra hogy esetleg próbáljanak megismertetni valakivel pedíg nem egyszer megjegyzem hogy nagyon rossz egyedül. De hiszem azt hogy majd ha a sors úgy hozza találkozni fogok egy férfivel akivel szeretni fogjuk egymást. Csak néha nehéz egyedül.És várni nem a legkönnyebb.
2011. jan. 10. 22:23
 14/15 csitta82 válasza:
és ha küldöm felé a jelet hogy szabad a pálya akkor miért nem lépnek?
2012. máj. 24. 21:27
 15/15 anonim válasza:
de érdekes téma ez, ugyanakkor körülrágott. Hm hm miért nem mernek...jól leirták előttem, én is így látom. önbizalom hiány, tapasztalatlanság, kudarctól félelem, jel hiánya..stb. Ahány ember annyi "szokás". Baráti társaságon keresztül tényleg jó ötlet lehet ismerkedni. Én hányszor van hogy beszélgetek a lányal, a meg néz..de szó szerint. Elhallgatok h szóhoz jusson, de semmi. A vége az hogy elköszönök tőle, hiába tetszik. Aprajával, de ez tud mérgezni. "Mikor az ember nyit, de az nem talál szellőt mi befujna az ablakon, jelezve: itt vagyok":))
2012. júl. 21. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!