Miért van az, hogy a normálisnak tűnő férfiak nem mernek kezdeményezni?
Pedíg merhetnének. Az már mégis hogy néz ki ha én megyek oda hozzá lány létemre?
20L
(Én ahhoz túl régimódi vagyok.)
Kedves Kérdező!
Nem minden pasi kezdeményez. Ennek sok oka lehet, de a legtöbb ok, az ismerkedési önbizalomhiányra vezethető vissza. ilyenkor neked KELL megtenni az első lépést, és hidd el, onnantól már a pasi is ki fog tenni magáért. Nem régimódinak kell lenni! Mérlegelni kell, hogy mit veszíthetsz azon, hogy ha vársz arra, hogy kiszemelted kezdeményezzen, de Ő nem fog, helyetted viszont más csajszi, aki nem régimódi, lecsap rá.
azért van mert kevés az önbizalmuk. erre van egy tuti megoldás. ha tetszik egy pali-srác akkor valamilyen módon elegyedj vele szóba. nem kell itt leszólítani. például ha iskolába jársz akkor elkéred tőle a füzetét. megkérdezed, hogy ez-meg ez hol van? ez hogy van? bármit csak beszélj vele és legyél kedves, nézz a szemébe és mosolyogj. ha tetszel neki akkor legközelebb rád köszön, lehet oda is megy hozzád, megkérdezi hogy vagy, ennyi.
ez tutira beválik hidd el!
23f
Köszönöm a válaszokat.
Igen tudom nekem is bátrabbnak kellene lennem. Utolsónak: sajnos most éppen nem járok iskolába (hosszú történet). Néha pl metrón látok meg olyanokat aki tetszik de tényleg nem tudom hozzájuk hogyan menjek oda.
"Miért van az, hogy a normálisnak tűnő férfiak nem mernek kezdeményezni?"
Részben önbizalomhiány,részben nem tudják eldönteni hogy kölcsönös-e az érdeklődés a másik részről is.
Pl:
Próbálnak szemkontaktusba kerülni veled,de te nem nézel vissza,és nem teszel semmit amiből az a fiú tudhatná hogy te pozitív lépésként értékelnéd az ő közeledését.
Más:
A fiúkat pedig nem kell hibáztatni az önbizalomhiány miatt.Mert a mai lányok többsége vmi álomvilágban él a férfiak terén.Lassan szóba sem álnak olyanokkal aki nem tökéletes.Nincs százmillás bankszámlája,BMW-je,tökéletesen kigyúrt testalkata,Brad Pitt-pofája...
Szval nem csak a fiúkat kell hibáztatni mindenért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!