Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok a konyhában, a...

Nem akarok a konyhában, a tűzhely előtt megöregedni. Akkor főzök, ha kedvem van rá, de akkor úgy annyit amennyi belefér. Ki van még ezzel így?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 16:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én imádok fözni. Emíg nem voltak gyerekeim csak hétvégenként tettem, de olyankor szivesen kipróbáltam egy két új receptet, és meg is hívtam barátokat ebédre. Általában mindenki ki szokta nyalni a föztöm után a tányért, és ez motivál még jobban, de igaz ami igaz hétköznap 8 óra munka után, nekem se volt kedvem fözni. Olyankor mindíg egy sebes vacsit csaptam össze, legföképpen a gyerekeimért. Most gyesen vagyok, igy böven ráérek, így mindan nap frisset fözök, és egyáltalán nem únom, söt szivesen teszem.
2011. febr. 20. 20:41
 22/22 anonim ***** válasza:
Meglásd, adod te ezt alább is.
2011. febr. 20. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!