Milyen arányban osztozol a házimunkán a pároddal? Miért pont ilyenek az arányok? Ezzel meg vagy elégedve? Hány éves vagy te és a párod?
30 éves nő vagyok, a férjem 34 éves.
Mivel itthon vagyok a kicsinkkel, ezért a nagyobb részt én végzem, a férjem mosogat.
Szombatonként szoktunk nagytakarítást végezni, hétköznapokon főzök, mosok, porszívózok, rendet rakok, felmosok ilyesmi.
Tökéletesen meg vagyok elégedve, nem várok többet tőle, igaz magától nem jut eszébe semmi, de ha megkérem, mindenben segít.
Nálunk a párom porszívózik, mert azt én utálom és ha mosogatok akkor ő törölget. A többi házimunkát én végzem, de nem panaszkodhatom, mert ezeket is magától kezdte csinálni, nem kellett noszogatni és nem dolgozom halálra magam így sem.
Párom 24, én 21
Én a lustaságomból adódoan nem vagyok vele megelégedve.De azért itthon mindent én csinálok,hisz itthon vagyok.Csak arra szoktam megkérni,ha fel kell mosni vagy porszívózni,akkor foglalja le a lányunkat,mert ezeket nem szereti.egy két alkalommal meg tudom kérni rá,hogy fogja meg a seprűt,de hosszú távon nem is menne! :D De mi ilyenek vagyunk.Mosogatni 4,5 év alatt egyszer tette apóssal,mikor én kórházban voltam szülni.De újra kellett mosogatnom. :d
Néha főz,ha van kedve.A mosatlan ilyenkor mint az empire state building magassága.:D
Ez van!Vagy lesz jobb vagy lesz rosszabb! :D
Nálunk un.hagyományos munkamegosztás van, azaz ő keresi a pénzt, ő van többet távol az otthonunktól, vmikor 1 egész hétig a munkája miatt, így aztán gyakorlatilag én vezetem a háztartást.Mikor hazajön, természetesen tiszta otthon, meleg kaja várja, a mosogatás, mosás, takarítás ugyanúgy az én "hatásköröm", de ezzel nincsen semmi baj.Mikor itthon van huzamosabb ideig, akkor is én csinálom a ház körüli teendőket, de nem is bánom, mert marha keveset mozgok úgy általában, és hát a panelban igencsal el lehet hízni, ha egész nap csak ül az ember.
:))
Párom 26, én 30 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!