Mi a véleményetek erről? Miért jobb valakinek pont a fordított sorrend?
A párom előbb szeretne gyereket és csak utána eljegyzést,esküvőt.Konkrét választ nem adott rá,hogy miért.
7 hónapja vagyunk csak együtt,de már nagyon szeretne egy babába belevágni.
Én tanulok (kapok valamennyi pénzt),ő dolgozik.
Így szeretne magához láncolni?Nem értem...
19/L
csak akkor szabad gyereket vállalnotok, ha mindketten szeretnétek. eszedbe ne jusson úgy szülni, hogy annyira azért nem szeretnél, csak hogy "megnyugtasd" a barátodat. amúgy elég fura a felfogása, én így semmiképp nem mennék bele, mert mi a biztosíték? persze úgy sem 100%, ha házasok vagytok, de így nekem fura ...
elég fiatal vagy még, szerintem ha ettől teszi függővé a kapcsolatotokat, akkor inkább most szakíts vele, mert nem szeret igazán...
A fordított sorrenddel nekem nincs bajom, sőt azzal se ha nem is akarna elvenni (mert nem számít neki a papír), csak veled akarja leélni az életét.
Nekem a 7 hónap a kevés és az, hogy 19 éves vagy. Ráadásul nem érezni, hogy te is nagyon vágynál a babára.
jah, lehet hogy kapuzárási pánikja van, és szeretne utódot mielőtt még túl késő..
aztán majd mivel gondolom tapasztaltabb, a bíróságon kiharcolja hogy hozzá kerüljön a gyerek, és elmegy egy másik nővel, meg a babával..te meg ottmaradsz a terhescsíkokkal..
"Akkor láncolna igazán magához, ha feleségül venne."
A válási statisztikákat elnézve nem igazán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!