Lehet kicsit gaz. De ez van. Bovebben lent. Hmmmm? Hogy csinaljam?
Tehat lehet kicsit furan hangzik meg lehet h nem normalis tolem de kinem birom allni a pasim ocsenek a baratnojet:D
Szal az van h nem birjuk egymast ezt eszre lehet venni h keruljuk egymas tarsasagat...altalaban egyfojtaban a pasimeknal van szinte mindeg (ott el)...ket honapja vannak egyutt ena pasimmal ket eve es nem vok annyit nalluk mint o...ugy veselkedik mintha o lenne ott a kiralyno bekepzelt nagyon...es en nem birom az ilyen embereket...tehat szeretnek par tippet kerni h cseszhetnek ki vele ugy h ne vegye eszre:P..lehet h bolondnak neztek..de gondoltam h megkerdezlek titeket hatha ellatok par hasznos tippel....elore is koszonom es kerlek ne nezzetek tiszta gyagyanak:D:D csak kerlek adjatok par jo kis tippet:) koszikeee...jah es bocs ha valamit nemjol fogalmaztam meg...
1. Borzalmas a helyesírásod.
2. Attól még mert te régebb óta vagy együtt a pároddal, nincs több jogod ott mint a másik hölgyeménynek.
3. Ha tényleg ilyen aljas vagy, hogy egy számodra kvázi vadidegen emberrel kiszúrnál csak azért mert nem szimpatikus neked, akkor csak sajnálni tudlak újfent.
Összességében: először tanulj meg helyesen írni és magadba is nézz időnként, mielőtt másokat szapulsz. Egyszer ez még könnyen visszaüthet.
De hülye vagy X-D
Valamit nem értettem rendesen... :-)
Összegezve: te két éve vagy együtt a pasiddal, a pasid öccse meg ez a nagyképű csaj meg két hónapja, és az van, hogy a csaj sokat van nálatok? :-) (Mármint a pasidnál, amikor te is ott vagy).
Egyrészt gyerekes vagy, hány éves vagy, 10?
Másrészt buta is vagy, hát hogyne lenne többet ott a csaj, ha OTT ÉL, mint azt le is írtad? Te meg nyilván nem élsz ott, és b@ssza a csőrödet.
Tényleg gáz, ezt legalább jól látod.
Nem értelek... Ő ártott neked valaha, valamivel? beszólt neked?
Azt értem, hogy nem szimpatikus neked, de szerintem próbáld meg elviselni.
Nekem kicsit úgy tűnik, mintha féltékeny lennél, hogy ő már együtt él a pasijával 2 hónap ismeretség után, míg ti 2 év együttlét után sem éltek együtt. (Bocsi, ha rosszul látom, de nekem a leírtak alapján tényleg így tűnik..)
Mit mond a párod, mért nem akar veled összeköltözni?
Ne süllyedj le az ő szintjére,ne figyelj rá,nézz át rajta és majd észreveszi egy kis idő után,hogy neked ő egy közömbös ember.
Nem kell kiszúrni vele,legyél észnél.
Nem akarlak megbántani, de bunkóság csak bunkóságot eredményez. Ha ő már ott lakik, akkor nyeregben van. Szóval, ha bántod, lehet, hogy csak magadnak ártasz vele. Ha a barátodra is rászáll, akkor az nyílván őt minősíti, és előbb-utóbb az öccs is megtudja. Ha meg kiderül, valószínűleg szakítani fog a csajjal...
Hogy jössz ki a barátod szüleivel? És mi a szülők véleménye a másik lányról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!