Mi volt a legmegalázóbb dolog, amit a párotok mondott nektek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 16:14
52/56 anonim válasza:
persze értem, és nem nézem le AZ OLYAN EMBEREKET akik homokosok, csak ezt más néven így mondják :D
53/56 anonim válasza:
Igen. Vannak különféle hangulati töltetű szinonimák. De te jöttél azzal, hogy "ha tényleg a pasija volt, akkor tényleg b*zi", mintha nem értetted volna, ez miért sértés..
54/56 anonim válasza:
De ti sötétek vagytok,mert elhiszitek azt,amivel hülyéskedtem!XDXDXD
55/56 anonim válasza:
Szándékosan vettem komolyan, mert poénnak olyan kis erőtlen, hogy reménykedtem, hátha nem az. Szinte reflexszerű önvédelemből. Itt volt a lehetőség, hogy eltitkold, hogy ezt egy "poénnak" szántad. De ezt most eljátszottad, úgyhogy kénytelenek leszünk szembenézni vele:)
56/56 anonim válasza:
Az én legjobb barátom homokos és ő magát is buz inak hívja. Kinek mi a sértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!