Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legmegalázóbb...

Mi volt a legmegalázóbb dolog, amit a párotok mondott nektek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 16:14
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
82%
17:08 menekülj előle amíg nem késő!!csak romlani fog!
2011. jan. 4. 19:01
 32/56 anonim ***** válasza:
86%

Akit így sérteget a jelenlegi párja, az mire vár? Hogy bírsz vele együtt lenni?

Kedves kérdező, remélem ott hagytad, mikor az olcsó bort vette, bár ilyenkor lebénul az ember sokszor.

2011. jan. 4. 19:03
 33/56 A kérdező kommentje:

Szóhoz sem jutottam, hirtelen fel sem tudtam fogni, hogy ekkora paraszt, majd eljutott az agyamig, felálltam, és elmentem. Kétlem, hogy ilyen ember talál magának nőt, remélem egyedül fog megöregedni!

Szerintem ha valaki nem érzi jól magát a párja mellett, ne várjon arra, hogy megváltozik, mert nem fog.

2011. jan. 4. 19:11
 34/56 anonim ***** válasza:
86%
a 6 év alatt még soha nem mondott nekem semmi megalázót...hála égnek... :) 26/nő
2011. jan. 4. 21:07
 35/56 anonim ***** válasza:
82%
szerencsés lány:), akarom mondani nő, akkor ám möbecsülni a párod!
2011. jan. 4. 21:23
 36/56 anonim ***** válasza:
78%
pszichopata,elmebeteg, takarodjak meg még volt jópár, de nem emlékszem rá
2011. jan. 4. 22:04
 37/56 anonim ***** válasza:
92%

Az én volt barátom nem volt bunkó, csak egy depis, teszetosza, éretlen pasi.

Egyszer akció előtt képes volt megkérdezni, mikor húztam utoljára tiszta bugyit. Állítása szerint csak kíváncsiságból kérdezte, de egyáltalán nem érezte mekkora taplóságot mondott.

Másik: felvételire készült, megbeszéltük két hétig nem találkozunk, és telefonon is csak egyszer hetente beszélünk. Közben nekem agyvérzést kapott a nagymamám, kómában feküdt, a macskámat meg elütötték. Ezek után sírva felhívtam egy kis vigaszért, mire beleordította a telefonba, hogy képzelem, hogy felhívom, már megvolt a heti egy telefon.

2011. jan. 4. 22:16
 38/56 anonim ***** válasza:
88%
Nekem a volt barátom olyan volt, hogy folyton kisebbségi érzéseket generált bennem, uralkodni akart rajtam, stb stb. és egyszer mikor nem akartam lesz.pni, mert mondtam, hogy nem érzem jól magam, hisztizni kezdett, beadtam a derekam, de aztán lehánytam őt közben, mivel tényleg szarul voltam (és már undorodtam is az egésztől így) és akkor azt mondta: K.rva anyád, te még az ágyban sem vagy jó semmire. Ekkor fogtam magam, összepakoltam a cuccaimat és készültem elmenni, erre kiszórta az összes pénzt a pénztárcájából, odadobta elém és azt mondta: nesze itt a pénzem, menjél taxival. Na ott lett elegem belőle, soha többé nem hagyom senkinek, hogy így megalázzon. Azóta szerencsére megtaláltam a párom és megerősítettem magamat, nagyon sokat segített a mostani barátom, hogy ne legyek lelki roncs az előzőtől, mert sok dolgot művelt velem amit már sajnálok, hogy hagytam.
2011. jan. 4. 22:18
 39/56 anonim ***** válasza:
66%
Lányok, én csak szörnyülködöm, hogy milyen undorító pasik is vannak! Mit meg nem engednek maguknak...
2011. jan. 4. 22:20
 40/56 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is volt, hogy orális szexre kényszerített, meg mikor fáradtam voltam és nem akartam szexelni, direkt hozzám dörzsölte a borostás pofáját és felsértette az arcom...
2011. jan. 4. 22:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!