Mi volt a legmegalázóbb dolog, amit a párotok mondott nektek?
Akit így sérteget a jelenlegi párja, az mire vár? Hogy bírsz vele együtt lenni?
Kedves kérdező, remélem ott hagytad, mikor az olcsó bort vette, bár ilyenkor lebénul az ember sokszor.
Szóhoz sem jutottam, hirtelen fel sem tudtam fogni, hogy ekkora paraszt, majd eljutott az agyamig, felálltam, és elmentem. Kétlem, hogy ilyen ember talál magának nőt, remélem egyedül fog megöregedni!
Szerintem ha valaki nem érzi jól magát a párja mellett, ne várjon arra, hogy megváltozik, mert nem fog.
Az én volt barátom nem volt bunkó, csak egy depis, teszetosza, éretlen pasi.
Egyszer akció előtt képes volt megkérdezni, mikor húztam utoljára tiszta bugyit. Állítása szerint csak kíváncsiságból kérdezte, de egyáltalán nem érezte mekkora taplóságot mondott.
Másik: felvételire készült, megbeszéltük két hétig nem találkozunk, és telefonon is csak egyszer hetente beszélünk. Közben nekem agyvérzést kapott a nagymamám, kómában feküdt, a macskámat meg elütötték. Ezek után sírva felhívtam egy kis vigaszért, mire beleordította a telefonba, hogy képzelem, hogy felhívom, már megvolt a heti egy telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!