Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legmegalázóbb...

Mi volt a legmegalázóbb dolog, amit a párotok mondott nektek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 16:14
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
91%
Volt barátom lerib@ancozott..
2011. jan. 4. 16:50
 22/56 A kérdező kommentje:

Látom nem csak engem találnak meg a bunkók!

Nekem az volt, hogy elmentünk randizni, kértünk egy pohár bort, a pultos megkérdezte, hogy milyen bor legyen, erre a köcsög végignézett rajtam, majd azt mondta, hogy a legolcsóbb. A qrva anyját az ilyennek! Minek hív randira, ha nem tetszem neki?!

2011. jan. 4. 16:52
 23/56 anonim ***** válasza:
94%
Leöntöttem volna az occsó borral, a tajparaszt disznaját!
2011. jan. 4. 16:55
 24/56 anonim ***** válasza:
92%

A férjem egy teszetosza majd ráérünk arra még típus.

A babaágyat kellett volna összeszerelni, hogy kész legyen mire hazajövök a kórházból a picivel. Kb fél éve már ott állt félig meddig összerakva amit én csináltam nagy hassal. Kombi pelenkázós ágy, tehát úgy 100 kg körül van.

Mikor lekiabáltam a fejét, hogy hova rakom a gyereket a földre akkor simán képen törölt. Idegbeteg ribanc vagyok és vigyem a kölköm ahova akarom. Tervezett baba volt és nagyon vártuk (tam?)

2011. jan. 4. 17:08
 25/56 anonim ***** válasza:
86%
Előző sajnállak,biztos hogy vártátok,vagy csak vártad?...Amúgy addig menekülj mig a gyerket nem bántja,tapasztalat...
2011. jan. 4. 17:12
 26/56 anonim ***** válasza:
88%

"simán képen törölt. Idegbeteg ribanc vagyok és vigyem a kölköm ahova akarom."

Én ilyen ember kezébe nem adnám a pici babát

2011. jan. 4. 17:20
 27/56 tetris ***** válasza:
93%

A kertben gereblyéztem ősszel, és a nagyját összeszedtem, de közben folyamatosan jullott még falevél. Erre azt mondta ez a tuskó, hogy: még parasztnak se vagyok elég jó.

Már 5 éve jártunk együtt, de nem hozta szóba a házasodást. Gondoltam, majd én megpendítem a témát. A válasz:

"Jaj, ne nyaggass már!"

A régi legénylakása környékén jártunk autóval. Előhozta a múlt emlékeit a fiainknak. Egyszercsak hallom:

"Ide járt anyátok, amikor udvarolt nekem!"

2011. jan. 4. 17:41
 28/56 anonim ***** válasza:
91%

Jelenlegi párom:

- pszichopata

- elmebeteg

- k.urva (szó szerint nem mondta, csak utalt rá)

- éretlen, gyerekes

- nem kellek sehova (mert nem találok munkát)

- idegesíti már a hangom is

- önző

- nincsenek érzelmeim

- roma vagyok (amúgy nem)

- nincs pénzem

- szüleimmel lakom

- nem ér semmit a diplomám, sehol sincs az én szakom az övéhez képest

- stb.

Nem tudok választani, melyik volt a legjobb ezek közül, mert most csak ennyi jutott eszembe. Minden veszekedés alkalmával mond valami kedveset.

De mentségére legyen szólva, hogy én tényleg elég hisztis vagyok, nagyon könnyen felbosszantok embereket. A legtöbb veszekedés miattam van, és tényleg elég dügös szokott lenni tőlem. Ő meg ha ideges, sokszor mond olyat, amit nem gondol igazán komolyan, csak tudja, hogy megbánt vele.

2011. jan. 4. 17:55
 29/56 anonim ***** válasza:
59%
Miért nem dobod ki? Azt hiszed jobb lesz, Nálam is így kezdődött ez csak elmérgesedik!Csak rosszabb lesz!
2011. jan. 4. 18:03
 30/56 anonim ***** válasza:
89%

ezeket vágta hozzám:

takarod a pics@ba

büdös qrwa

dögölj meg te dagadt rib@nc (48kiló vagyok)

hagyd abba a sírás mert lerúglak az árokba

Aztán voltak olyanok amiket nem mondott hanem tett:

*volt hogy 4órán keresztül sírtam az ágyban mellette mert nem volt hajlandó átölelni 2 hét nem látás után...(ilyenből nagyon sok volt)

*hulla-részegre itta magát, és úgy megszorongatott hogy a két felkaromon maradt a kéznyoma...

*szintén részegre itta magát és elkezdett velem veszekedni az anyjáék miatt mert azok elvették a melegítőjét. a vége az lett a veszekedésnek, hogy először engem fellökött, majd a barátnőmet, aki utánunk szaladt amikor látta mit csinál velem. A barátnőmet rendesen meg is ütötte.

Szerencsére már vége. Bár a szakítás után még eljött hozzánk ordibálni, az anyámat lepics@zta, én megkaptam a rib@nc, qrwa, 'olyanvagymintazösszes' jelzőket. És mindez az éjszaka közepén, 3-4órakor. Az egész blokk végighallgatta.

2011. jan. 4. 18:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!