Mi volt a legmegalázóbb dolog, amit a párotok mondott nektek?
Nem lakunk együtt, egyszer kissé szétpakoltam nála (bérelt műtermében), mert valamivel erősen foglalatoskodtam, majd az ezt követő vita során elhangzott: "Te itt vendég vagy." Az vagyok tényleg, mert nem lakom ott, de akkor is rosszul esett. Pedig amúgy kenyérre kenhető tündércuki pasi.
Ja meg egy korábbi pasimtól hangzott el egyszer: "szerintem te jobban jártál velem, mint én veled"..az nem tartott sokáig:)
Azt, hogy ekkora büdös leketár cigányt még életében nem látott.
Kac-kac.
Ő is roma.
:))
Volt párjaim mondták:
Lackó: Örülök, hogy nem sikerültek a ZH-ád, így legalább nem vagy olyan nagyképű..
Mi a f.sznak cipelsz annyi cuccot magaddal?
meg a fizikai erőszak...
A legdurvább exem( akit nagyon szerettem).
Takarodj el a házunkból!
Mennyi ideig élősködsz rajtam meg anyámon?
(fizettem a lakásért)
Soha többet nem akarok veled beszélni, gyáva vagy!Takarodjál el az életemből...
Egy kamaszkori szerelmem:
elmondta hogy dugta meg az osztálytársnőjét miközben szerelmes voltam a fiúba...
na és egyszer azt mondta híztam
holott 55 kg-os voltam, csak masszívan kondiztam és nőtt a combizmom...
és előadta az ő nője milyen sukár
most szingli ez a srác újra
Most már leribancozta nekem ezt a sukár leányzót és kellenék neki?
Nagyon nincs szerencsém a férfiakkal!:D
Volt párom: amíg az én házamban laksz(szüleinél laktunk) addig az van,amit én mondok.
Na azóta nem vagyunk együtt és van saját házam és autóm is.
Jelenlegi párom,aki már vőlegényem régebben mondta,mikor szóba került a házasság még a legelején
én kérdeztem,hogy:-és a volt barátnődet,úgy tudom,el akartad venni?!
mire ő: -persze,mert ő megérdemelte volna!
Paff..... :-(
Aztán eltelt jó pár hónap és mégis el akar venni/persze többet nem hoztam szóba soha a házasság témát neki :-)
Életem nagy szerelme(volt),gyermekem apja:
"Nem vagy jó semmire.Meg sem basználak."
Azt hiszem,1 év együttélés után,5éves kapcsolatban,frissen szült anyukaként ez megérintett.Egy picit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!