Ki szilveszterezik otthon?
És mit csináltok?
Én is itthon szilveszterezek, de nem nagyon van kedvem elmenni bulizni, bár hívtak de nem mentem...
Itthon bulizok :D Tavaly voltam,és most is hívtak,de nem sok kedvem van menni..átjön a barátnőm és elleszünk. kajálunk,alkoholizálunk persze csak mértékkel szüleim is itt leszenek :D
15/L
jaaa és filmezünk :) egyébként se érzem szükségét,hogy seggrészegre igyam magam valahol ahol senkit sem ismerek. még lesz időm buliba menni :)
Amióta elköltöztem Magyarországról le sem sz@rnak a "barátaim", még karácsonyra sem kaptam egy jókivánságot sem.... pedig vezettem volna ma 12 órát azért, hogy velük lehessek, de ez van.
Hogy mit csinálok?
Éjfélig valahogy el ütöm az idöt, elmegyek csúszkálni autóval valahová vagy mittudomén, majd éjfélkor tüzijátékozok egy sort és bedobom a szunyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!