Ki szilveszterezik otthon?
És mit csináltok?
Én is itthon szilveszterezek, de nem nagyon van kedvem elmenni bulizni, bár hívtak de nem mentem...
Én is itthon leszek. Hívtak el, de nincs kedvem menni. Most valahogy inkább a nyugira vágyom.
Olvasok, játszom, vagy tanulok (vizsgaidőszak), bár ez nem valószínű.
"Lesz rétes, szendvics, rágcsálók,"... Ez nagyon jóóóóóóóóó!! :D Bocsi, nem tudtam kihagyni :)
Én barátom családjával szilveszterezem.
Valószínűleg én is itthon leszek...Úgy volt hogy a párommal leszünk vagy kettesben vagy elmegyünk valahova,de mivel összevesztünk 2 nappal ezelőtt és nem beszélünk azóta,több mint valószínű,hogy ez a program ugrott.
Bár lehet,hogy felkeresem a barátokat. Jó lenne berúgni.
20L
Én magam leszek itthon...
Szüleim eléggé régimódiak és nem mehetek...:'(
17/L
ma 15:25-
Hova valósi vagy?:)
ma 15:22-
Teljesen egyetértek veled, bár én sem vagyok az a ismerkedős fajta, ezért nincs kedvem nekem se menni mert hívtak házibuliba csak éppen senkit sem ismerek, úgy meg nem a legjobb..bár guriga ital után biztos oldódna a helyzet, bár részegre inni magam nem sűrűn szoktam!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!