Mit tegyek az anyósommal?
Iszonyatosan rosszindulatú velem, főleg azóta, mióta gyereket szültem a fiának... Egy megkeseredett, irígy, gonosz nő, aki egyfolytában azon mesterkedik, hogyan tegye tönkre az életemet(életünket). Ezt nem csak én látom így, már többen észrevették... Áskálódik, fúrkál, és amikor nem vagyok ott, mindenfélével "tömi" a férjem fejét, hogy én ilyen-olyan vagyok :(
Nem bírom már tovább!!! Sajnos átmenetileg nála kell laknunk.
Az anyósékkal való együttlakás valahogy mindig ide vezet.
Eddig a környezetemben valahogy mindenkinél aki ezt választotta majdnem válás lett a vége.
Ha tehetitek, még ha nagyon össze kell húzni a gatyamadzagot is, akkor is költözzetek albérletbe. Férjed, ha anyuka még nem tömte tele a fejét, akkor meg fogja érteni, ha nem érti meg, akkor meg nagyon nagy baj van.
És ne legyen kifogás, hogy pedig így a kicsinek mindene megvan, amire szüksége lehet, egyedül egy kedves szoros családi kötelékre van szüksége, amit a kedves anyuka mindent elkövet, hogy ne legyen meg...
Köszönöm a hasznos válaszokat, remélem sikerül minél hamarabb megoldani ezt a helyzetet, mert már nagyon kellemetlen! Valóban a különköltözés lenne a legjobb megoldás, de sajnos ezt csak úgy tudnám kivitelezni, ha a férjemet nélkülöznöm kellene. Vidéken van 1 házam (üresen), de a férjem itt dolgozik Pesten. A jelenlegi rossz gazdasági helyzet miatt nem tudom eladni a házamat, és nem tudunk itt venni :(. Ezért kényszerülünk az anyósomnál lakni, de azért én sem bírok már mindent elviselni. Nem vagyok köteles más ember kapcarongya, vagy házicselédje lenni.
Egyébként nem tudom, hogy mi baja lehet az anyósnak, miéer bánt, hisz eléggé visszahúzódó, becsületes, beletörődő, csendes ember vagyok, vidéken voltam tanító néni, most gyesen vagyok. Soha nem bántottam meg semmivel, sőt, igyekeztem mindig a kedvében járni.
A 11.26-os hozzászólónak üzenem: Nem értem miről "beszélsz", hiszen ha egyszer már feltettem volna itt ezt a kérdést, akkor mégegyszer nem tenném!!! Ne magadból indulj ki! Ha nem tudsz értelmes választ, vagy tanácsot adni, inkább ne írj semmit!!! Ha pedig így, mások sértegetésével akarod kiélni a kisebbrendűségi érzéseidet, rossz helyen jársz! Ez nem az az oldal. Az ilyen tudatlan, rosszindulatú emberek miatt tart ott az ország...ahol...
Mások a problémáikra szeretnének választ, vagy tanácsot kapni, és nem erre kíváncsiak. Keress magadhoz illő primitív oldalt, és oda írogass!
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!