Mit tegyek az anyósommal?
Iszonyatosan rosszindulatú velem, főleg azóta, mióta gyereket szültem a fiának... Egy megkeseredett, irígy, gonosz nő, aki egyfolytában azon mesterkedik, hogyan tegye tönkre az életemet(életünket). Ezt nem csak én látom így, már többen észrevették... Áskálódik, fúrkál, és amikor nem vagyok ott, mindenfélével "tömi" a férjem fejét, hogy én ilyen-olyan vagyok :(
Nem bírom már tovább!!! Sajnos átmenetileg nála kell laknunk.
a 23:21-esnek
Te milyen érzéketlen vagy!!!
Inkább ne is írnál ha ilyen jut eszedbe!!!
Igen, mindenképp muszaj elkoltoznotok! esetleg ideiglenesen nem tudtok átkoltozni a te szuleidhez? A férjedtol meg nem szép dolog, hogy nem áll melléd...
Egyébként az ilyen rosszindulatú embereket mint az anyosod messzirol kerulni kell...addig is egyszeruen ne szolj hozzá, keruld a társaságát, de ne beszélj vele csunyán mert akkor te leszel a "rossz". én a helyedben tényleg csak a legszukségesebbeket szolnék hozzá, és nem kommunikálnék vele...és amig ilyen negativ és rosszindulatu addig a gyerekemhez sem engedném, mert valoszinuleg azt fogja neki beszélni, hogy TE milyen rossz ember vagy, ami egy gyereknek nagy torés lehet!!!!
Inkább örülne, hogy van olyan nő, aki szereti a fiát. Én sajnos tudom, milyen szívszaggató érzés, mikor nem szeretik a gyermekünket...
Nem is értem az ilyen asszonyokat.
Szerintem mindenképpen el kellene költöznötök, habár nem biztos, hogy jobb lesz a helyzet.
Én "gyerekszemmel" látom a dolgokat. Apum anyja, sosem fogadta el anyukám, más feleséget szánt a kisfiának. Szerencsére sosem laktunk együtt viszont nagyanyám mesterkedéseinek hála a szüleim huszonix év után 2 éve elváltak. Anyukám besokallt és azt mondta, hogy a hátralevő életét szeretne nyugalomban élni, nem úgy, hogy az anyósa örökké szítja a feszültséget.
Szüleim a 23 évet végigveszekedték nagyanyám miatt, ez persze bennünk gyerekekben is nyomot hagyott. Ne hagyd magad, vedd fel vele a harcot, férjedet pedig próbáld a saját pártodra állítani.
Én nagyon szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!