Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek az anyósommal?

Mit tegyek az anyósommal?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan rosszindulatú velem, főleg azóta, mióta gyereket szültem a fiának... Egy megkeseredett, irígy, gonosz nő, aki egyfolytában azon mesterkedik, hogyan tegye tönkre az életemet(életünket). Ezt nem csak én látom így, már többen észrevették... Áskálódik, fúrkál, és amikor nem vagyok ott, mindenfélével "tömi" a férjem fejét, hogy én ilyen-olyan vagyok :(

Nem bírom már tovább!!! Sajnos átmenetileg nála kell laknunk.

2009. jan. 26. 22:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
mindenképp igyekezzetek az ellen tenni valamit h elköltözhessetek, és ha cseszeget akkor mond el a véleményedet neki, ha megsértődik hát így járt, neked se esik jól ahogy b*szogat téged.A férjed meg állhatna a pártodra, ha szeret téged, bár azt is megértem h az anyja így meg úgy, de leállíthatná, h ne piszkáljon téged, valamiben csak meg tudnátok egyezni.
2009. jan. 26. 23:05
 2/13 anonim ***** válasza:
59%
öntsed le egy kanna benzinnel és egy szál gyufát neki
2009. jan. 26. 23:21
 3/13 anonim ***** válasza:
31%

a 23:21-esnek

Te milyen érzéketlen vagy!!!

Inkább ne is írnál ha ilyen jut eszedbe!!!

2009. jan. 26. 23:23
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
és tuti a siker többé nem cseszeget a sárkány... benzin előtte egy alapos tángálás seprü nyéllel. Az anyós ugy jó ha porhanyós.
2009. jan. 26. 23:24
 5/13 anonim ***** válasza:
97%

Igen, mindenképp muszaj elkoltoznotok! esetleg ideiglenesen nem tudtok átkoltozni a te szuleidhez? A férjedtol meg nem szép dolog, hogy nem áll melléd...

Egyébként az ilyen rosszindulatú embereket mint az anyosod messzirol kerulni kell...addig is egyszeruen ne szolj hozzá, keruld a társaságát, de ne beszélj vele csunyán mert akkor te leszel a "rossz". én a helyedben tényleg csak a legszukségesebbeket szolnék hozzá, és nem kommunikálnék vele...és amig ilyen negativ és rosszindulatu addig a gyerekemhez sem engedném, mert valoszinuleg azt fogja neki beszélni, hogy TE milyen rossz ember vagy, ami egy gyereknek nagy torés lehet!!!!

2009. jan. 26. 23:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerüen vond kérdőre!!!Mi baja veled?!Nem ilyet képzelt a fia mellé?!Nem értem én ezeket az anyósokat miért nem férnek a bőrükbe?A férjednek mond meg szedje ráncba,mert rámegy a kapcsolatotok!!!Az unokával milyen a viszonya?
2009. jan. 27. 08:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Inkább örülne, hogy van olyan nő, aki szereti a fiát. Én sajnos tudom, milyen szívszaggató érzés, mikor nem szeretik a gyermekünket...

Nem is értem az ilyen asszonyokat.

2009. jan. 27. 08:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenképpen el kellene költöznötök, habár nem biztos, hogy jobb lesz a helyzet.

Én "gyerekszemmel" látom a dolgokat. Apum anyja, sosem fogadta el anyukám, más feleséget szánt a kisfiának. Szerencsére sosem laktunk együtt viszont nagyanyám mesterkedéseinek hála a szüleim huszonix év után 2 éve elváltak. Anyukám besokallt és azt mondta, hogy a hátralevő életét szeretne nyugalomban élni, nem úgy, hogy az anyósa örökké szítja a feszültséget.

Szüleim a 23 évet végigveszekedték nagyanyám miatt, ez persze bennünk gyerekekben is nyomot hagyott. Ne hagyd magad, vedd fel vele a harcot, férjedet pedig próbáld a saját pártodra állítani.

Én nagyon szurkolok!

2009. jan. 27. 09:37
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ilyen volt.de en kinyitottam a szämat es jol megmondtam neki a velemenyem,es hogy szäljon le rolam es a sajet pi..cs..val törödjön,nalam ez hatott-
2009. jan. 27. 10:12
 10/13 anonim ***** válasza:
22%
Te az utobbi 2 hónapban már 3x látom ezt a kérdést igaz van hogy más topikban? mindig mindenki azt írja költözz el. de te minden két hétben felteszed ezt a kérdést? szerintem nem is anyosoddal van a baj hanem veled. lehet jogosan áskálodik ellened, mert lehet jogosan egy hárpia a menye.
2009. jan. 27. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!