Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnak a szüleitek a...

Mit szólnak a szüleitek a rossz jegyekhez és milyen tanulók vagytok hanyas átlagotok van kb általába?

Figyelt kérdés
és ha csináltatok vmi rosszat mit reagáltak h viselkedtek a szüleitek?
2010. dec. 30. 19:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
És még nincsen egyesem.
2010. dec. 30. 21:17
 22/29 anonim ***** válasza:
85%

4,3 körül van az átlagom..4,5 akarok lenni, de ilyen szar tesi 2-es, meg ilyenek lehúzzák..pedig tanulok, mint az állat, de olyan tanáraim vannak, hogy egyszerűen ha kitanulod a beled, sem adnak 5-öst már csak azért sem.

16/L (gimi, 11. osztály)

2010. dec. 30. 21:45
 23/29 anonim ***** válasza:
76%
ja, és hát anyu nem örül a 4-esnél rosszabb jegyeknek, bár néha van 1-1 doga, amiből a 3-as is álomjegy.
2010. dec. 30. 21:47
 24/29 anonim ***** válasza:

Én meg neked üzenem 20.08as

Szted muszáj tanulni h elég pénzt keress a megélhetéshez?:) Ha tudnád h hány féleképp lehet pénzt keresni úgy h nem kell megerőltetni magad lehet máshogy állnál a tanuláshoz. Erről ennyit.

2010. dec. 30. 21:57
 25/29 anonim ***** válasza:

"a 2esnek üzenem hogy nem baj valakinek kukásnak is kell lennie :D amúgy általánosban végig kitűnő voltam, most végzős gimis vagyok itt 4,5-5 az átlagom"

gimi bazzeg az lóf@sz XD majd egyetemen mit produkálsz, az más kérdés lesz.

amúgy meg nem mondtam hányas átlagom volt, mindenkinél szubjektív, h mi a rossz, és mellékesen már a harmadik szakomat végzem, szal kukás az nem leszek, te kis beképzelt hülye. de nem baj, majd még visszavég neked ezért az élet, és kapsz pofont tőle ;)

2010. dec. 31. 10:02
 26/29 A kérdező kommentje:
Nem csak a tanulás alalpján lehet jól elhelyezkedni 2-3 szakmával néha jobban jár az ember és attól még senki sem lesz magasabb rendű h ő jól tanult csak kényelmesebb munkát végez majd több pénzért és az élet is tényleg kényelmesebb úgy, de attól nem kell lenézni senkit akiből nem lett értelmiségi.
2010. dec. 31. 12:23
 27/29 anonim ***** válasza:
51%
rossz
2011. jan. 7. 22:50
 28/29 anonim ***** válasza:
76%
Most számoltam,nekem most második félévbe 4.8 az átlagom eddig.Néha becsúszik egy-egy hármas,de anyuék tudják ,hogy kijavítom.Igazából nem nagyon szoktam tanulni,vagyis nem tanulom halálra magam,de még is jók a jegyeim.Ez talán azért van,mert órákon sokat megjegyzek. 12/L(6.o)
2011. febr. 20. 20:09
 29/29 A kérdező kommentje:
6.ba ez még nem nagy kunszt de majd 10.be!Persze függ attól is hol tanulsz tovább!
2011. febr. 20. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!