Mit szólnak a szüleitek a rossz jegyekhez és milyen tanulók vagytok hanyas átlagotok van kb általába?
4,3 körül van az átlagom..4,5 akarok lenni, de ilyen szar tesi 2-es, meg ilyenek lehúzzák..pedig tanulok, mint az állat, de olyan tanáraim vannak, hogy egyszerűen ha kitanulod a beled, sem adnak 5-öst már csak azért sem.
16/L (gimi, 11. osztály)
Én meg neked üzenem 20.08as
Szted muszáj tanulni h elég pénzt keress a megélhetéshez?:) Ha tudnád h hány féleképp lehet pénzt keresni úgy h nem kell megerőltetni magad lehet máshogy állnál a tanuláshoz. Erről ennyit.
"a 2esnek üzenem hogy nem baj valakinek kukásnak is kell lennie :D amúgy általánosban végig kitűnő voltam, most végzős gimis vagyok itt 4,5-5 az átlagom"
gimi bazzeg az lóf@sz XD majd egyetemen mit produkálsz, az más kérdés lesz.
amúgy meg nem mondtam hányas átlagom volt, mindenkinél szubjektív, h mi a rossz, és mellékesen már a harmadik szakomat végzem, szal kukás az nem leszek, te kis beképzelt hülye. de nem baj, majd még visszavég neked ezért az élet, és kapsz pofont tőle ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!