Jól sejtem, hogy abortusza volt?
Sziasztok! Kérlek ne ítéljetek el,és ne írjátok,hogy nem kellene Anyukám dolgába beleütnöm az orrom,de most már összeraktam a sok véletlent,és elég fura dolog jött ki a végére. A lényeg ott kezdődött,hogy még kiskoromban (amikor nagy ritkán veleszoktam aludni) egyszer mondta,hogy még véletlenül se rúgjam meg,mert baj lesz(úgye álom közbe sokszor előfordul a kisgyerekekkel,hogy véletlenül megrúgják a mellettük fekvőt)Aztán még utána nap a metrón direkt meglökte valaki,ő pedig kiborult,mondván,hoggy nem kellene löködni,mert műtéte volt.Erre nekem soha nem adott magyarázatot,de annyit tudok,hogy heg meg semmi sem volt rajta soha,és nem is aludt bent a kórházban.
Most epdig a társasházunkba nem rég új szomszéd költözött,akit már régóta ismertünk,és van egy kisfiúk.Anya a kisfiúhoz rendszeresen tjár,játszani vele,meg őt is áthozza,és nagyon szereti. AZ anyukájával is abrátnők. Most tűnt fel,hogy a kisfiú pont annyi idős,amióta ez a műtét dolog történt. Remélem értitek,de nayon kétségbe vagyok esve. Bár igazából miután engem megszült,utána is beteg lett,tehát lehet ezis indok az abortuszra. Kérlek szépen Benneteket,hogy ne oltasatok le,mert nagyon nayon szomorú vagyok,már a gondolattól is,hogy lehetett volna kistesóm....:S
Előre is köszönöm a válaszokat,a helyesírási hibákért epdig bocsánat,de elég gyorsan gépeltem!
Annak a válaszolónak szeretném mondani, aki azt írta, hogy talált egy pozitív terhességi tesztet a kuka tetején, hogy egy bizonyos idő elteltével minden teszt pozitívat mutat... van amelyikről eltűnik a csík, van amelyik két csíkos lesz x idő múlva. Szóval nem biztos, hogy az a teszt akkor valós eredményt mutatott.
A Kérdezőnek pedig annyit tudok mondani, hogy szerintem is szépen, óvatosan kérdezzen rá az Anyukájánál, talán most már elég idősnek fog majd tartani arra, hogy őszintén beszéljen azokról az időkről. Talán Ő nem mert vagy nem akart erről beszélni eddig, de esetleg jól esne neki. Biztosat csak akkor tudhatsz, ha beszélsz Vele.
Üdv:
egy ikres anyuka
Pontosan ugyanezt szerettem volna írni a 15 éves kislánynak, mint az előző.. Ki tudja, mikor tesztelt édesanyád, és egy idő után pozitívat mutat akkor is, ha nem az volt. Lehet, hogy igazából nem is volt terhes, abortuszról meg anélkül is lehet beszélgetni, hogy valakinek lett volna.. Ha te meg azért nem mész abortuszra, hogy a szüleidet megleckéztesd, akkor ebből is látszik, hogy gyerek vagy még a gyerekvállaláshoz. (Meg a kommentjeidből úgy általában..)
A kérdezőnek: akármilyen nőgyógyászati műtét is lehetett vagy pl végbéltükrözés:) De az a legjobb, ha megkérdezed, hogy mi volt az, addig ne kombinálj:) Ha abortusza volt is biztos őt is megviselte és nehéz lesz neki erről beszélnie.
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:15
Te írtál ki egy kérdést ezzel kapcsolatban nem? Mi a helyzet a kishugoddal?
Kedves A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:04!
Köszönöm a kérdésed igen én voltam! Az ünnepek miatt senki se találtam lényegében ott (ügyelet volt, de nem tudott segíteni, azt javasolta próbáljam meg január 2. hetében. Sajnálom látni ahogy azt a csöppséget "tönkreteszik". Bár enni-inni kap stb tehát a létfunkciók el vannak látva semmi sem változott pedig azóta az egész család beszélt velük. Mindenki úgy látja a dolgokat ahogyan én is.... sajnos bárcsak én tévednék. Aki elmondta a véleményét attól elfordultak (pont karácsony másnapján)beburkolóztak a kis világukba jah és vettek egy 160 Ft-os mosogatógépet (jó nagy részét hitelből szokás szerint), holott karácsony előtt azt mondták, hogy azért nem hívnak gyógytornászt, mert drága... Szóval minden csak rosszabb lett velük kapcsolatban. Szerencsére úgy néz ki, hogy az én életem egy újabb csodával gyarapszik.....
A 15 éves válaszoló lányzónak!
Tételezzük fel ,hogy terhes leszel.
Az hogy az apa 18-év fölötti az még semmit sem jelent.Mivel amég Te nem töltötted be a 18. életéved addig a kedves szülők döntenek,és úgy ahogy csak akarnak mivel ha becsúszna egy baba akkor ők lennének a gyámjai mint neked.
Ha benő a fejed lágya és tapasztalsz valamit a való életből akkor rájössz majd,hogy kerülhetsz még eszméletlen lehetetlen helyzetbe,amikor lehet hogy egy abrotusszal jobban döntesz mintha szülnél egy csöpp babát.
Még mielött jönne,hogy mit tudok erről Én --> Voltam ilyen helyzetben 2 éve.Azóta is bánom nem nehéz hanem egyenesen lehetetlen ezt megemészteni mert egy örök seb.
De át lehet vészelni ,,valahogy".Ismerek olyan embert aki hamar túltette magát rajta sőt olyan volt mintha csak látogatóba ment volna,vigyorgás nemtörődömség és nem első ilyen cselekedete.De vannak hozzám hasonlóak akik azóta is várják ,hogy lehessen egy csöpnyi kis élet a kezükben akit nevegetni lehet.
BOCSÁNAT kedves kérdező,hogy nem neked válaszoltam.De ez kijött belőlem.Jogod van hozzá,hogy tudd mivel édesanyádról van szó aki a családod ,de nem biztos,hogy kellene tudnod az igazságot.
19/N
Lehetségesnek tartom, hogy abortusza volt, végül is minden illik a képbe.
Úgy gondolom, hogy mégiscsak az Anyukádról van szó, akinek mindent elmondhatsz, de ez két oldalú dolog. Én a helyedben odaállnék elé és megkérdezném tőle, mi is történt valójában. Bár tisztában kell lenned vele, hogy biztos nem volt valami pozitív élmény, lehet, hogy nem akar beszélni rólad. Akkor tiszteletben kell tartanod.
17:40 -es ezt kinek céloztad?
Mert baromira nem írta itt senki,hogy 15 évesen szült vagy éép készülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!