Jól sejtem, hogy abortusza volt?
Sziasztok! Kérlek ne ítéljetek el,és ne írjátok,hogy nem kellene Anyukám dolgába beleütnöm az orrom,de most már összeraktam a sok véletlent,és elég fura dolog jött ki a végére. A lényeg ott kezdődött,hogy még kiskoromban (amikor nagy ritkán veleszoktam aludni) egyszer mondta,hogy még véletlenül se rúgjam meg,mert baj lesz(úgye álom közbe sokszor előfordul a kisgyerekekkel,hogy véletlenül megrúgják a mellettük fekvőt)Aztán még utána nap a metrón direkt meglökte valaki,ő pedig kiborult,mondván,hoggy nem kellene löködni,mert műtéte volt.Erre nekem soha nem adott magyarázatot,de annyit tudok,hogy heg meg semmi sem volt rajta soha,és nem is aludt bent a kórházban.
Most epdig a társasházunkba nem rég új szomszéd költözött,akit már régóta ismertünk,és van egy kisfiúk.Anya a kisfiúhoz rendszeresen tjár,játszani vele,meg őt is áthozza,és nagyon szereti. AZ anyukájával is abrátnők. Most tűnt fel,hogy a kisfiú pont annyi idős,amióta ez a műtét dolog történt. Remélem értitek,de nayon kétségbe vagyok esve. Bár igazából miután engem megszült,utána is beteg lett,tehát lehet ezis indok az abortuszra. Kérlek szépen Benneteket,hogy ne oltasatok le,mert nagyon nayon szomorú vagyok,már a gondolattól is,hogy lehetett volna kistesóm....:S
Előre is köszönöm a válaszokat,a helyesírási hibákért epdig bocsánat,de elég gyorsan gépeltem!
Hát igen...én is eljátszottam a gondolattal,hogy mi lenne most ha lenne egy kistestvérem,mivel egyke vagyok,és mindig is vágytam rá,hogy legyen valaki akivel ellehetek,mert hát elég "társasági" emberke vagyok,szeretem ha van kivel beszélgetni,vagy ez esetben játszani...
Én is úgy gondolom,hogy a késöbbiekben,én sem fogok,soha sem abortuszra menni.Meg szerintem aki nem akar babát ,védekezzen megfelelően...De ez már más tészta.
én is egyke vagyok, de mostanában inkább örülök neki. igaz hogy kb egy elkényeztetett p*csa vagyok, de mivel tudom is ezt magamról, hál istennek nem úgy viselkedek.
sok szerencsét a beszélgetéshez. én majd akkor kérdezek rá, mikor ő el akarja majd vetetni az én gyerekem (jah, védekeztem, kiszakadt, stb. mind1, meg akarom tartani.)
15L
(nem kérek az emberek véleményéből, nem azért mondtam el...)
jah, csak hogy a gyerek apja 18+. szval nemnagyon...
15Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!