Jól sejtem, hogy abortusza volt?
Sziasztok! Kérlek ne ítéljetek el,és ne írjátok,hogy nem kellene Anyukám dolgába beleütnöm az orrom,de most már összeraktam a sok véletlent,és elég fura dolog jött ki a végére. A lényeg ott kezdődött,hogy még kiskoromban (amikor nagy ritkán veleszoktam aludni) egyszer mondta,hogy még véletlenül se rúgjam meg,mert baj lesz(úgye álom közbe sokszor előfordul a kisgyerekekkel,hogy véletlenül megrúgják a mellettük fekvőt)Aztán még utána nap a metrón direkt meglökte valaki,ő pedig kiborult,mondván,hoggy nem kellene löködni,mert műtéte volt.Erre nekem soha nem adott magyarázatot,de annyit tudok,hogy heg meg semmi sem volt rajta soha,és nem is aludt bent a kórházban.
Most epdig a társasházunkba nem rég új szomszéd költözött,akit már régóta ismertünk,és van egy kisfiúk.Anya a kisfiúhoz rendszeresen tjár,játszani vele,meg őt is áthozza,és nagyon szereti. AZ anyukájával is abrátnők. Most tűnt fel,hogy a kisfiú pont annyi idős,amióta ez a műtét dolog történt. Remélem értitek,de nayon kétségbe vagyok esve. Bár igazából miután engem megszült,utána is beteg lett,tehát lehet ezis indok az abortuszra. Kérlek szépen Benneteket,hogy ne oltasatok le,mert nagyon nayon szomorú vagyok,már a gondolattól is,hogy lehetett volna kistesóm....:S
Előre is köszönöm a válaszokat,a helyesírási hibákért epdig bocsánat,de elég gyorsan gépeltem!
Lehet, hogy nem tudja, hogy mesélje el.
Ha megöleled, megpuszilod, és biztosítod arról, hogy szereted, akkor finoman kérdezz rá, hogy miket láttál, és szeretnéd, ha beszélne veled erről. Aggódsz érte.
Ha abortusza volt, akkor készülj fel rá, hogy ez őt valószínűleg nagyon megviselte, bűntudata van azóta is, nem könnyű döntés ez egy nő számára sem. Ne hozd fel neki, hogy lehetett volna egy kistestvéred... Megszakadna a szíve, változtatni pedig már úgysem lehet rajta.
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:54
Köszönöm,hogy kiállsz mellettem!Jól esett!
Aki pedig lelibázott,annak üzeném,hogy természetesen nem örülnék ha az Anyukám nem élne,mert nagyon szeretem,na és természetesen a kistestvérnek is örültem volna akkoriban,de nem szemrehányást szeretnék neki tenni,hanem egyszerűen kideríteni/megtudni az igazságot!
Nem biztos, hogy abortuszon volt.
De egyébként teljesen normális stílusban írtál, szóval a gonoszkodó válaszadónak nyilván nem jutott krumpliföld!
szia én is 15 vagyok. kb 5 éve találtam egy terhességi tesztet a kukában, a legtetején volt, és mivel nem volt otthon senki, megnéztem. pozitív lett. vártam, mikor mondják el nekem, de már előtte is tudtam, hogy anyámnak nem kell több gyerek. nem is lett. pár hónappal később a barátaink nálunk voltak, azt hitték, hogy még alszok, és az abortuszról beszélgettek.
akkoriban sokat gondoltam rá, hogy mi lett volna ha... de már nem izgat a téma. majd nekem lesz 3 szép gyerekem, és ezekután elhatároztam, hogy sosem fogok elvetetni egyet sem.
15Ł
jah, egyébként azóta sem mondták el nekem, és nem is tudják, hogy tudom... (senki sem tudja)
15Ł
Szerintem lehetséges, hogy abortusza volt, és ha így történt, minden bizonnyal megvolt rá az oka. Fiatal vagy még, talán nem is titkolná, de eddig nem tartott elég idősnek/érettnek ahhoz, hogy ilyesmit megbeszéljen veled. Ha rákérdezel, akkor szerintem válaszolni fog.. Gondolom csak az igazság érdekel, nem pedig szemrehányást akarsz tenni neki. Kezdheted úgy, hogy "Anyu, emlékszem X éve egyszer a metrón azt mondtad, műtéted volt.. tényleg történt akkor veled valami?"
Én is tiniként tudtam meg, hogy lehetett volna egy bátyám, aki meghalt, és akkoriban mesélte el azt is anyám, milyen szörnyű időszak volt, mikor kb 10 évvel a húgom születése után el kellett vetetnie a gyerekét, többféle okból. Biztosan a te anyukád is örülni fog neki, hogy el tud veled felnőttként beszélgetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!