Foglalkoztat téged a neved?
Én gyűlölöm a nevem.
El sem tudom mondani mennyire..
Amióta az eszemet tudom utálom..
Több éve foglalkoztatnak e nevek, mindig
kiirom ha épp van olyan név ami tetszik,nézegetem a jelentését.
Téged foglalkoztat a neved? Szereted-utálod?
Mi az? Miért szereted ha szereted, miért utálod ha utálod?
/A kérdések elkerülése érdekében elmondom, hogy én Emese vagyok,és igen, több neves kérdés tettem már fel, akinek baja van ezzel... le van sz*rva.../
legelső vagyok, és köszönöm mindenkinek aki lepontozott
nekem azért tetszik a nevem...
nah, én még nem is voltam :D
Noémi :D jelentése: gyönyörűségem. nah, hát nem vagyok 1 nagy eresztés, bár a páromnak tetszem, és ez pont elég :D
régen utáltam, de mostanra nagyon megszerettem,mert nem tucatnév.
anyum az Aranyember miatt adta asszem :D
ha nagy szerencsém van, és lányom lesz, akkor csakis Viktória lehet! nomen est omen alapon :D
a fiúneveken még nem gondolkodtam.
Annamária vagyok én is, és eléggé csodálkoztam, hogy mást is így hívnak itt. Rajtam kívül nem ismerek senki mást, akit így hívnak [csak "tudok" egyről, pár barátnőm barátnője, és abban a városban lakik, ahol én]
név elemzése:" A Annamária név viselõit nagyszerû szervezõi készséggel és önbizalommal ajándékozhatja meg. Tehetséges vezetõk, figyelnek arra, hogy tehetségükhöz, adottságaikhoz mérten irányítsák beosztottjaikat. Kedvelik a zenét és a különféle mûvészeti ágakat. Értékelik a minõséget az életben."
Ez illik rám nagyon is :)
Nekem az a fura, úgy egészben a nevemmel, hogy ugyanaz a vezetéknevem, mint egy énekesnőnek, és az ő testvérét is pont úgy hívják, mint engem. [vagyis ua. vezetéknév és keresztnév --> sosem gondoltam volna :D]
Ja, amúgy régebben nagyon utáltam a nevem, mára megbarátkoztam vele, de azt nem mondanám, hogy szeretem.
18 év felett kis zseton ellenében megváltoztathatod, ha nem tetszik a saját neved.
Én szeretem a saját nevemet, Csilla vagyok, bár kiskoromban minden nap más nevet akartam. Vannak tényleg nagyon gázos nevek. :D
L 21
Hmm,nem is gondolkodtam még ezen.
Nincs bajom a nevemmel,szerintem illik hozzám,biztosan nem cserélném le.Szabina vagyok egyébként.:)
Már többen említették,de én is leírom,hogy nekem tetszik az Emese név.Kár,hogy te nem vagy megelégedve vele :)
Szia, 76-os :D
Pedig szerintem az Alexandra zseniális név :) Annyi becézése van, hogy az hihetetlen :D
Én Kinga vagyok, és utálom :D
Nekem tetszik a Kinga név, habár elfogult vagyok, mert van egy Kinga ismerősöm, és nagyon megértjük egymást..:)
Mondhatni 'lelkitársak' vagyunk :D :)
Köszi mindenkinek.
Kiskoromban én is gyűlöltem, mert sokan azt hitték hogy fiú név és senki nem tudta hogyan kell leírni és sokan nem is hallottak erről a névről és csak bambultak mikor bemutatkoztam. Soha senki nem csúfolt csak a testvéreim ami nagyon rosszul esett.Állandóan azzal jöttek nekem h na hol jártál báránykám??? @nyátok@t!! mondtam nekik :D A nevem jelentése bárány, anyajuh
Meg még volt egy sorozat Homok titkai vagy mi, abban is volt egy Raquel asszony , és a tesóim is így bosszantottak h rákel asszonyságnak hivtak.
Ma már szeretem, senkivel nem találkoztam még akit szintén így hívnak.
Amugy a nevek engem is foglalkoztatnak, én minden nap nézelődök a nevek között, nézem a jelentésüket is.
Gondolom kitaláltad, de azért leírom h a nevem Ráhel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!