Foglalkoztat téged a neved?
Én gyűlölöm a nevem.
El sem tudom mondani mennyire..
Amióta az eszemet tudom utálom..
Több éve foglalkoztatnak e nevek, mindig
kiirom ha épp van olyan név ami tetszik,nézegetem a jelentését.
Téged foglalkoztat a neved? Szereted-utálod?
Mi az? Miért szereted ha szereted, miért utálod ha utálod?
/A kérdések elkerülése érdekében elmondom, hogy én Emese vagyok,és igen, több neves kérdés tettem már fel, akinek baja van ezzel... le van sz*rva.../
Az én teljes nevem gyönyőrű (nem egoista akartam lenni, csak tényleg sokan elismerték már). Egybe a vezetéknevemmel szép-szép, de egyépként nagyon nem szeretem. Éva vagyok és nagyon nem szeretem. Főleg 17 éves korban amikor az ember még fiatal, nem nagyon illik ez a komoly név hozzá. Az Évi-t jól tűröm az Évát többen használják, de a Vica,Vicuska,Icukácskácskácskácskácskácskááám na ezek valami kegyetlenek.
A Vicáról mindig az ugrik be, hogy valaki azt mondja, Uccu ilonka gyere be! de nemtudom miért....
barátnőmet Beatrixnak hívják. És 'jhajj' én imádom a nevét. Főleg becézések nélkül annyira gyönyörű kimondani, hogy pl: szeretlek Beatrix!
Ágnesnek hívnak. Kiskoromban utáltam, de mára nagyon megszerettem. Komoly, és méltóságteljes. A jelentése: szent, tiszta, szűz, szűzies is nagyon tetszik. Szent Ágnes legendája pedig szintén! (Ráadásul félek a tűztől...)
Foglalkoztat a nevem, hiszen ez a legnagyobb skatulyám :]
Nem szeretem, ha Ágnesnek hívnak (csak anyutól tűröm), egyébként Áginak szólítanak, vagy valamelyik becenevemen.
Én is sokat olvasok a nevekről, és kiírom, ha tetszik valamelyik :]
Veronika vagyok, mindig is tetszett a nevem, csak sajna mindenki Verának hív, azt viszont nem szeretem.
A Veronika dallamos, nőies, szeretem.
Az Emese nagyon szép név, a lányomnál esélyes volt, aztán Zsófia Lilla lett.
Üdv Hölgyek! :)
Én Péter vagyok,és szeretem a nevemet :)
(muszáj volt írnom,hogy legyen már egy férfi név is )
engem is foglalkoztatnak a nevek, a nevek jelentései..
az én nevem Melitta; régebben utáltam nagy bajaim voltak vele; most sem a kedvencem,de hát elfogadtam..ez vaan:S
a jelentése: szorgos méhecske:)) (ez viszont cukiixD)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!