Nemtudom mire, a Dórát sem találom csúnyának, csak tucatnév lett , és szeretnék kevésbé gyakori, különleges nevet. :)
A változtatásban sokminden gátol..pl.
nem vagyok még 18.
éés elhamarkodottan nem hozok döntést, megeshet hogy még megimádom a Dórát, nem lehet tudni. :)
Kihagytam:
Te is ird le (ha meg akarod változtatni) hogy miért akarod..
előre is köszii :)
2010. dec. 19. 07:45
2/29 anonim válasza:
Anetta vagyok
Nem változtatnám meg, mert legyezi a hiúságom, hogy néha el sem hiszik, hogy ez a nevem
Meg mert imádom. ;]
16L
2010. dec. 19. 07:46
3/29 anonim válasza:
Én már nem vagyok fiatal, és amikor én születtem a Rozália tucat név volt. Én nem változtatnám meg, és régebben sem gondoltam rá soha. Szeretem a nevem, hozzám nőtt 53 év alatt:)
2010. dec. 19. 08:30
4/29 anonim válasza:
Emerencia vagyok, és nem változtatnám meg. :) Különleges, ritka, és sokan elcsodálkoznak rajta, hogy ilyen név létezik. Pedig magyar név, nem külföldi. :)
2010. dec. 19. 08:49
5/29 anonim válasza:
Anikó vagyok.Nem változtatnám meg,legfeljebb Annára,mert az tetszik.
De a határozott válaszom az,hogy nem változtatnék rajta,mert jó volt,hogy gyerek koromban se becézgettek sehogy és így felnőttként is szerintem egy határozott név,pont amilyen én vagyok.Nem illenek hozzá kicsinyítő képzők/pl. "anikóka..."/ és ez így jó.
2010. dec. 19. 09:06
6/29 anonim válasza:
Ninetta vagyok,és én sem szeretném megváltoztatni.Eltartott egy darabig amíg megszerettem,de most már imádom.Régen nagyon zavart,hogy soha nem értik,és mindig Nikoletta voltam.Ami persze szép név,de nem az enyém.Ma már csak nevetek rajta,mert még persze most sem tudják elolvasni normálisan egy papírról.Ez általában hivatalokban,orvosoknál fordul elő.
2010. dec. 19. 09:08
7/29 anonim válasza:
- Daniella
- igen
- a becenevemre (Danus)
- csak annyi, hogy be kéne jegyeztetni és nagyon drága úgy egészben a procedúra (együtt a bejegyeztetés, a névváltoztatás és utána az új iratok)
2010. dec. 19. 09:15
8/29 anonim válasza:
Viktória. Nem változtatnám meg,mert tetszik :)
2010. dec. 19. 09:21
9/29 anonim válasza:
Szilvia vagyok, mostmár eljutottam oda, hogy nem változtatnék rajta, meg különben is irtó sokba kerülne az összes okmányomat átíratni :)
2010. dec. 19. 09:24
10/29 anonim válasza:
Ágnes, régen nem tetszett, de most már kevés ilyen nevű emberrel találkozom. Valamint a vezetéknevemmel (az viszont nagyon ritka, az egész bolygón 17 embert hívnak így velem együtt) együtt teljesen egyedi a nevem, senkivel se keverhetnek össze :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!