Mi a neved? Ha tehetnéd, megváltoztatnád?
Ird le a mostani neved,
aztán hogy megváltoztatnád-e
és hogy mire változtatnád
mi gátol benne
?
Előre is köszi
szilvia katalin vagyok
es most mar jo ideje kulfoldon elek, hamarosan lesz az eskuvom, es hamarosan az allamporlgarsagot is megkapom. amikor ezek megtortennek, kb egy idoben, akkor meg fogom valtoztatni a nevem silvia kathryn-re
Engem Barbarának hívnak, és nem változtatnám meg - szeretem a nevem. Viszont nem szeretem, ha Barbarának szólítanak, csak a Barbit. :)
Egyetlen kifogásolni valóm az, hogy a vezetéknevem elég gyakori, talán az egyik leggyakoribb vezetéknév, így elég sok ugyanilyen nevű ember van, mint én. De el kell fogadni. :)
noémi vagyok, és szerintem Szabinára változtatnám. nem tetszik a nevem, olyan hülye hangzása van:D az gátol benne, hogy drága, és furán néznének utána az emberek, meg megszokni se tudnám úgy gyökeresen szerintem :/
16/L
A nevem Gyula - Apu után - és ki nem állhatom! :D Szerencsére senki sem hív így, mindenki Gyuszinak, Gyuszkónak, ebben a formában pedig elviselem.
Igen, megváltoztatnám, mostanában nagyon gondolkodom rajta, hogy meg is teszem.
...hogy mire változtatnám? Ezen még gondolkodom. A vezetéknevemhez elég sok név illene (Németh), úgyhogy majdcsak találok valami olyat, amivel tudok azonosulni. A mostani nevemet nem tudtam elfogadni, pedig már 21 éve ezt hallom. :-))
Mi gátol benne? Eddig az gátolt, hogy Apu után kaptam és nem akartam Őt megsérteni, de kitaláltam, hogy nem töröltetem a mostani nevem, csak felveszek egy másikat is és akkor ez is megmaradhat, de használhatom a másikat. Így mindenkinek jó lesz. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!