Szereted a neved?
Figyelt kérdés
és mi az? :)2010. dec. 13. 18:13
1/105 anonim válasza:
Andrea. Régebben nem szerettem, ma már megbékéltünk :)
Téged hogy hívnak? Szereted a neved?
2/105 anonim válasza:
utálom a nevem, Zsófi , de a szerelmem Sofinak hív, azt már szeretem, de csak azért mert ő mondja
3/105 anonim válasza:
Nem mondom, hogy kifejezetten szeretem, de nincs bajom vele. Barbara/ Barbi vagyok.
4/105 anonim válasza:
Megszoktam,születésem óta így hívnak:Melinda
5/105 anonim válasza:
RÉKA , igen (:
13/L
_________
téged,hogy hívnak? és szereted?
7/105 anonim válasza:
engem is Andinak hívnak:) és szeretem:)
téged hogy hívnak kérdező?
8/105 anonim válasza:
Éva vagyok.Alapból nics vele sok bajom,de utálom mikor folyton le vicáznak,vica-cicáznak,attól fejemet a falba tudnám csapni ütemesen...
9/105 anonim válasza:
Szeretem. Az egyik Viktória, a másik Ágnes (ezt használom). A tanáraim és az orvosok Vikinek hívtak, a családtagok Áginak. Így legalább nem untam meg.
10/105 anonim válasza:
Angéla.Nem tömeges név, ez jó, de csak így szeretem.Semmiféle becézését ki nem állom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!