Szereted a neved?
Anett vagyok és imádom a nevem, fantasztikus :)
Gyerekként is imádtam, mert kislánynak is jó volt, így felnőtt nőként pedig a legtöbb férfi omlik tőle és van egy okos, kedves, de mégis erős, magabiztos sugárzása, egyszerűen imádom, nem választhattak volna jobban :):)
Brigitta vagyok, nem szeretem.
Kamilla lettem volna, de mégsem sajnos :(
A Mirtill nagyon szép név.Bár nekem így tetszene: Myrtill.Nekem így jobban tetszik.
Szia!
Bianka vagyok. Alapjáraton tetszene, de sajnos tömegnév, túl szokványos. :S
14/L
Vivien vagyok és nagyon tetszik:) Jól hangzik kisgyereknek, kamasznak és felnőttnek is (szerintem:D).
Amit nem bírok, hogyha Vivikének, vagy Vivusnak szólítanak... pff...:D Legtöbben Vivinek szólítanak. A barátom szokott még becézni: Vivcs, Viv, de legtöbbször Ő is Vivinek hív. Mikor nagyon mérges volt rám, akkor leVivien!-ezett:D Furcsa volt Tőle:D
Angéla Kitti vagyok, és Angel Kit a becenevem:P ezt anyukám adta, és egyszerűen imádom:D
20/L
Angel Kit.
Ez jó :D
Olíviának hívnak. Nagyon sokan Olinak becéznek, de a szerelmem ki nem állhatja (mármint ezt a becézést) ezért ő Olíviának hív. Nagyon tetszik magamnak a nevem, imádom! :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!