Szereted a neved?
Lilla vagyok, és meg vagyok vele elégedve, tesóm Kata az ő neve még jobban tetszik.
26
Adrienn-Azóta szeretem mióta projectet kellet csinálni és megtudtam hogy van egy ilyen nevű galéria Miamiban és valahogy megszerettem.Viszont utálom ha Adrikának hívnak. :P
14/L
12-13 20:55-es
Amugy nekem a Dávid név nagyon tetszik, habár elfogult vagyok, mert így hívják a barátom. :) :$
Nekem Anett a nevem. Nincs különösen bajom vele, de a Netti becézését jobban szeretem. Sokan hívnak Nettinek, de aki Anett néven szólít, azt sem bánom. Viszont az Anettka becézést ki nem állhatom!
Amúgy ha választhattam volna, akkor a Diana nevet választottam volna. :-)
Mirkó vagyok :D Én szeretem nagyon a nevem.
Nekem a Mirtill is tetszik de lehet h azért mert hasonlít az enyémre XD
17/F
Ilus vagyok, és csak és kizárólag ebben a formában... A melóhelyen azért muszáj az eredetit is használnom, de ki nem állhatom, de ezt "örököltem" a mama és anyu után. Állítólag Zsanett lettem volna. Az jobb, de a vezetéknevemhez nagyon nem illik. :)
A párom Babámnak hív :)
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!