Foglalkoztat téged a neved?
Én gyűlölöm a nevem.
El sem tudom mondani mennyire..
Amióta az eszemet tudom utálom..
Több éve foglalkoztatnak e nevek, mindig
kiirom ha épp van olyan név ami tetszik,nézegetem a jelentését.
Téged foglalkoztat a neved? Szereted-utálod?
Mi az? Miért szereted ha szereted, miért utálod ha utálod?
/A kérdések elkerülése érdekében elmondom, hogy én Emese vagyok,és igen, több neves kérdés tettem már fel, akinek baja van ezzel... le van sz*rva.../
Én szeretem a nevem, Ildikó vagyok, de csak Ildinek hívnak.
Nekem az Emese nagyon-nagyon tetszik:) De két fiam van:), így nem adhattam nekik ezt a nevet.
Szerintem illik hozzám. Vezetéknevem különleges, így együtt még jobb.
"Foglalkoztat téged a neved?"
Csak ha hallom. Mert akkor abba kell hagyjam, amit csinálok épp...
Én Zsuzsi vagyok, ezt még úgy ahogy elviselem, de nem kedvelem. A vezetéknevemmel együtt viszont utálom. :S Kicsi koromban is annyira szégyelltem, mikor pl.: orvosi rendelőben mondták, suliban csúfoltak is miatta páran. (vezetéknév miatt) Nagyon gáz egybe, meg a hosszúsága is. Több, mint 20 betűből áll az egész nevem. :S Mire leírom... sehova sem fér ki és parasztos az egész.
Szívem szerint Tóth Zsuzsi lennék, az tetszik és rövid is. :D
Köszi mindenkinek, várok még válaszokat. :)
Páran kérdezték hogy milyen nevek tetszenek nekem..
Hát, inkább a különlegesebb, ritkább nevek tetszenek.
Az Emese, olyan egyszerű, régies, egyáltalán nem az ízlésem.
Tetszenek az olyasmik mint pl.
Izabella
Veronika
Blanka
Jázmin
Mirtill
Hanga
Dóra/Dorka
Habár most nézegettem neves kérdéseket, és egy lány írta, hogy Mirtillnek hívják, ebbe szerettem most bele :)
Szija! Én Nikolett vagyok. Nem igazán szeretem így sokan csak Csikiinek hivnak :)))
Meg néha Niki,Nikóca,Nikus,Nika, Lassan csak N leszek :D
Viszont a Nikolettát nagyon utálom leirni is rossz :@ :D
Valaki már írta előttem is hogy ő sem szereti :D
A lányomnak a Karina Alexandrát adtam nekem ez tetszik a legjobban (L) Üdv
Szia, én gyűlölöm a nevem, pedig ezzel élek már 28 éve...Hajnalka vagyok...a Familia Kft. óta cikiznek, soha senki nem vesz komolyan egy Hajnit. Mindenkinek valami üresfejű liba jut csak róla eszébe...a nevem tényleg a börtönöm, ahogy az egyik előttemszóló írta.
Mázlimra Eszter is vagyok, - hála istennek két keresztnevem van - így ha bemutatkozom a Hajnalkát nem mondom már. Egyébként tiszta Eszter vagyok, kosztümben járok, hivatalban dolgozom kis aktatáskával - bár most gyeden vagyok a kisfiammal - ez nem is illene egy Hajnalkához. - és tényleg soha-soha nem vennének komolyan.
A 19.41-es Péternek üzenem, hogy imádom a Péter nevet, a párom is Péter, a kisfiam is Péter Hunor :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!