Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki várná meg a párját ha ő...

Ki várná meg a párját ha ő börtönbe kerülne?

Figyelt kérdés

persze attól függ hogy miért és mennyi időre

mi ma erről beszélgettünk

az én párom azt mondta ha még 1-2 évre csuknának le megvárna, de 5-10 éveket biztos nem

igaza volt? :( rosszul esett. csak én reagálom túl?

20on felül vagyunk, 2 éves kapcsolat

2010. dec. 22. 19:58
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

23:10:

Nem tartom tökéletes feleségnek magam, nem tudom, hol olvastad ezt, vagy ehhez hasonlót, mert még csak célozni sem céloztam ilyesmire, mivel nem gondolom így. Nem álszenteskedem. Elmondtam a véleményemet. Elhiheted, hogy igazán nem érdekel, hogy itt jó véleménnyel legyenek rólam a Többiek, ezért tök fölösleges lenne más színben bemutatnom magam, mint amilyen igazából vagyok. Minek írnám azt, hogy megvárnám, ha közben nem? Minek hazudjak egy anonim oldalon? Elég furcsa a hozzáállásod. Azt írod, hogy majd ha valaki volt ilyen helyzetben, és várt, akkor állítsa, hogy Ő igenis várt/várna 10-15 évet. Miért? Azt, hogy nem várnék ennyit, ki lehet jelenteni úgy is, hogy még nem voltam ilyen helyzetben, de azt, hogy várnék azt már csak tapasztalattal lehet? Érdekes. Mindegy. Bocs, hogy én várnék.

2010. dec. 23. 14:42
 32/32 anonim ***** válasza:
Nelson Mandela felesége 30 évet várt. (Aztán elváltak :))
2010. dec. 23. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!