Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyi az a max. Idő amit...

Mennyi az a max. Idő amit várnál a szerelmedre ha börtönbe kerülne?

Figyelt kérdés
Nem nagy bűntényről lenne szó, szoval nem gyilkos vagy bankrabló csak épphogy súrolta a dolog a szabálysértés és a bűncselekmény határát. Nagyon szeretem, de úgy érzem hogy ha éveket bent lenne akkor nem bírnám megvárni 19 évesen. Ti mennyi időt várnátok maximum, és mennyi idő után mondanátok azt hogy elegem van vége?
2009. dec. 7. 12:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mennyi?Semmi.

Nem vagyok maradi, de az én értékrendebe ez nem fér bele.

Maximum, ha olyan miatt kerül be, ami nem törvénybeütköző. Pl:Autóval elüt egy részeg biciklist, pedig ő szabályosan közlekedett.

2009. dec. 7. 12:24
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Max fél év, többet ne várj, ha Rólad van szó.

Én se vártam...én 18 voltam akkor. Arról volt szó kiengedik, jövőre fogják 7év letöltöttel:S

2009. dec. 7. 12:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom..most azt mondom hogy semennyit nem várnék, de nem vagyok szerelmes és így nehéz válaszolni :D
2009. dec. 7. 15:52
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
utolsónak igaza van/ Ha nem vagy szerelemes, akkor nehéz erre válaszolni. Én max. úgy 2 évet várnék, de ha igazán szereted akkor akármennyit. Persze csak akkor, ha ez nem megy valami fontos dolognak a rovására. :)
2009. dec. 7. 16:24
 5/15 A kérdező kommentje:
hát max annak megy a rovására hogy addig nem járok nagyon bulizni meg pasizni, magyarul nem csinálom amit a velem egykorúak. köszönöm a válaszokat. én ugy vagyok vele hogy egy fél évet várok de többet nem. majd nemsokára lesz ítélet, akkor eldől.
2009. dec. 7. 18:21
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Semennyit!

Figyelj aki egyszer bekerül, akármilyen pitiáner dolog miatt, az utána is befog!

Van egy ismerősöm, aki jaj kis semmiért ült, azután rá 1 évre megint lecsukták ugyan ezért utána 2 évre ismét lecsukták autó lopásért, ami után kiszabadult nem telt el fél év és megint bent volt a sitten. Szerencsére én már 6 éve nem láttam. De szerinted milyen lehet a 4 gyerekének? Akik nem is ismerik, a nevét sem tudják?!

Hogy ha én egyszer ilyen helyzetbe kerülök, akkor inkább szenvedek 2 hónapot, de nem fogom tönkretenni az életem. Én nem várnék rá.

2009. dec. 7. 19:23
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Otthagynám.
2009. dec. 7. 22:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem várnék, betörnék a börtönbe és kiszabadítanám :)

De tényleg, még ha semmi esélyem sem lenne rám. Bár mások valószínűleg megakadályoznának ebben.

Utána meg 20 évig sírnék a hiánya miatt (:

20/F

2009. dec. 8. 19:43
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne ítéljünk el mindenkit. Vannak nagyon igazságtalan ítéletek, befeketítések. Persze, ritka, de ha mégis? Ezt nem lehet előre megmondani. És akkor sem, amikor tudod az ítéletet. Vársz amennyit vársz, ez úgyis magától jön.
2009. dec. 8. 20:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem várnék rá egy percet sem! Nem fér bele az én értékrendembe sem, ráadásul rengeteg gonddal is jár, nem kap utána erkölcsi bizonyítványt,de munkát se nagyon, max megbélyegzést, negatív előítéleteket.én a helyedben elfelejteném,biztos találsz jobbat is.
2009. dec. 9. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!