Mennyi az a max. Idő amit várnál a szerelmedre ha börtönbe kerülne?
20:56-os vagyok. Kérlek, ne haragudj, nem bántani akartalak. Sőt! Arra szerettem volna utalni, hogy az egy más - tisztátalan - világ. Ne legyen benne részed. Ha ez a döntésed, ám legyen! De, remélem, tiszta szívből, hogy nem töri össze a szívedet!
47/F kriminálpszichológus
Nem mondott ellentétes dolgokat a kettővel ezelőtti. Magányos ott bent, és szeretne valamilyen kapcsolatot a külvilággal, ezért fog szebbnél szebb leveleket írni, nem feltétlen azért, mert annyira szeret. A válaszoló arra utalt, hogy ne hasson ez meg, hanem hagyd el.
Én is így gondolnám, ha pont a családomban nem lett volna ilyen. Mostohaapám egy évet volt börtönben, anyám megvárta. Jó ember, nagyon jó a kapcsolatuk is. Tehát van ilyen, olyan példa is. Azért azon gondolkozz el, hogy mit tett, amiért börtönben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!