Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyi az a max. Idő amit...

Mennyi az a max. Idő amit várnál a szerelmedre ha börtönbe kerülne?

Figyelt kérdés
Nem nagy bűntényről lenne szó, szoval nem gyilkos vagy bankrabló csak épphogy súrolta a dolog a szabálysértés és a bűncselekmény határát. Nagyon szeretem, de úgy érzem hogy ha éveket bent lenne akkor nem bírnám megvárni 19 évesen. Ti mennyi időt várnátok maximum, és mennyi idő után mondanátok azt hogy elegem van vége?
2009. dec. 7. 12:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hidd el, olyan szerelmes leveleket fogsz tőle kapni, hogy a szemed káprázni fog. A fogvatartottaknak életszükséglet a külső kapcsolattartás, azaz, hogy tudják, hogy várnak rájuk itthon, ez tartja bennük a lelket, különben bele lehet őrülni. A magányba, a bűntudatba, a félelembe, a kilátástalanságba, stb... Csomagokat adhatsz fel neki, járhatsz beszélőre, levelezhetsz vele, fizetheted az ügyvédet, és majd mesélheted az unokáidnak, hogy mily kitartó voltál. Sajnos előbb-utóbb mind visszakerül. A fenébe is! Ezt akarod? És, mellesleg, ő várna rád? Öltözz fel csinosan, barátkozz, ismerkedj, légy vidám. Egy szép szerelmes levélben te is elbúcsúzhatsz tőle...
2009. dec. 15. 20:56
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. utolsó: ez kicsit ellentmondásos amit írtál, hogy szerelmes leveleket fog írni de én szakitsak vele. tényleg írt már két levelet is, nagyon el van keseredve hogy megvárom-e, és leírtam neki hogy megvárom, mert rájöttem hogy mennyire imádom. köszönöm a válaszokat, a döntés végül megszületett. jah és utolsó: a párom nem bűnöző, ha egyszer kijön soha többet nem fog rosszat elkövetni mert átérzi majd a súlyát. És én büszkén mesélném az unokáinknak hogy bizony a mi kapcsolatunk ezt is túlélte :)
2009. dec. 16. 17:39
 13/15 anonim ***** válasza:

20:56-os vagyok. Kérlek, ne haragudj, nem bántani akartalak. Sőt! Arra szerettem volna utalni, hogy az egy más - tisztátalan - világ. Ne legyen benne részed. Ha ez a döntésed, ám legyen! De, remélem, tiszta szívből, hogy nem töri össze a szívedet!

47/F kriminálpszichológus

2009. dec. 17. 00:06
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ, igen tudom hogy eléggé alvilági élet egy börtön, sőt féltem is, mert ugye az ember a filmekben azt látja hogy a kopasz kitetovált 100 kilós ,,bűnüzők" teljesen kicsinálják a kicsit gyengébbeket. De végre beszélhettünk telefonon, és direkt rákérdeztem ezekre a dolgokra, és mondta hogy mióta bent van még egy fél verekedés sem volt. Tévét néznek, beszélgetnek, kártyáznak, szoval semmi rossz nem történik csak maga a bezártság a szenvedés. Szerintem sikerül neki pár hét alatt visszailleszkednie a kinti életbe, ha kijön. És köszönöm a bíztatást!
2009. dec. 17. 19:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem mondott ellentétes dolgokat a kettővel ezelőtti. Magányos ott bent, és szeretne valamilyen kapcsolatot a külvilággal, ezért fog szebbnél szebb leveleket írni, nem feltétlen azért, mert annyira szeret. A válaszoló arra utalt, hogy ne hasson ez meg, hanem hagyd el.

Én is így gondolnám, ha pont a családomban nem lett volna ilyen. Mostohaapám egy évet volt börtönben, anyám megvárta. Jó ember, nagyon jó a kapcsolatuk is. Tehát van ilyen, olyan példa is. Azért azon gondolkozz el, hogy mit tett, amiért börtönben van.

2009. dec. 20. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!