Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki várná meg a párját ha ő...

Ki várná meg a párját ha ő börtönbe kerülne?

Figyelt kérdés

persze attól függ hogy miért és mennyi időre

mi ma erről beszélgettünk

az én párom azt mondta ha még 1-2 évre csuknának le megvárna, de 5-10 éveket biztos nem

igaza volt? :( rosszul esett. csak én reagálom túl?

20on felül vagyunk, 2 éves kapcsolat

2010. dec. 22. 19:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
88%
Én megvárnám, hisz "jóban-rosszban"...
2010. dec. 22. 20:40
 22/32 anonim ***** válasza:
70%

Nekem rosszul esne, talán pont azért mert elméleti játék. Akkor nyugodtan mondhatja, hogy bármennyit várna, hisz nem valószínű, hogy rohanok lecsukatni magam. Azt gondolnám, ha én mondanám, hogy nem várnék rá, vállat vonna, és nem érdekelné. Ebből nekem valahol hiányzik a ragaszkodás.

Egyébként 20:18-hoz csatlakozom.

2010. dec. 22. 20:40
 23/32 anonim ***** válasza:
61%
Ja és akármennyire szeretem a párom,mivel az ember alapvetően egy önző disznó akinek a saját boldogsága a legfontosabb,akkor is ha nem mondja ki nem áldoznék fel 10 évet az életemből . Úgy,hogy nincs aki szeressen,nincs akit szeressek,nincs normális életem.10 évig számoljam vissza a napokat? Túl hosszú idő ahhoz,hogy ezt magányosan,boldogtalanul töltsem.
2010. dec. 22. 20:42
 24/32 anonim ***** válasza:
Ha már olyat tenne, amiért több év börtönt kap, akkor alapban nem érdekelne többet...
2010. dec. 22. 21:10
 25/32 anonim ***** válasza:
90%

" Ha ártatlan lenne sem várnám meg. "

Hát neked aztán érdemes volt, akkor egyáltalán belemenni ebben a kapcsolatba. Szinte MINDENKI azt írta, hogy nem várná meg a párját, csak ha kisebb bűnt követne el, és akkor is max 2-3 évet. Miért?! Mert inkább d.ugtok valaki mással, mint megvárjátok a szerelmeteket? Gyönyörű. 10-15 évet is várnék rá, ha tudnám, hogy visszajön, mert Őt választottam, Ő a szerelmem, Vele akartam leélni az életem, nem mással, és ha Vele csak később lehet, akkor addig várok. Ennyi. Lehet lepontozni.

2010. dec. 22. 21:29
 26/32 anonim ***** válasza:
59%
De tegyük fel, hogy szabadulása után pár hónappal szétmentek. Ennek a valószínűsége nagyobb, mint az együttmaradásé. Akkor tíz évet elvesztegettél, ami egy ember életében baromi sok. Másrészt szerintem az önzőbb, aki elvárja, hogy várjanak rá 10 évet, mint az, aki nem teszi ezt meg.
2010. dec. 22. 21:40
 27/32 anonim ***** válasza:
77%
Biztos, hogy megvárnám, látogatnám. Szerelmes vagyok a férjembe nagyon, az életem értelme a kislányunkon kívül. Nem tudnék mással lenni, az ezer százalék. Másrészröl pedig a csillagot is lehozza nekem az égröl, pedig egy semmirekellö alak vagyok. Anyám is megmondta: becsüld meg, mert ilyen pasit a büdös életben nem találsz. És milyen igaza van...
2010. dec. 22. 21:40
 28/32 anonim ***** válasza:
38%

75%-os te most nagyon erkölcsösnek,meg tisztességesnek,tökéletes feleségnek tartod magad. csak egy a gond,hogy álszent vagy ami pedig még annál is rosszabb,ha valaki nem vár 10 évet a másikra.

A másik meg az,hogy itt most azt ir mindenki amit akar,én 99,9% ban kétlen,hogy te 15 évet tudnál várni,vagy bárki más..És ez nem a dugásról szól elsősorban.Leírva nem sok a 15 év,azt leélni egyedül annál inkább..

Én mindenestre nem hiszek annak aki azt irja várna 10 évet. (mondjuk ez az én bajom,de én legalább nem álszenteskedem,és másnak sme kéne mivel kétlem,hogy volt már ilyen helyzetben-de ha volt,akkor javitson ki és elnézést)

2010. dec. 22. 23:10
 29/32 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nem is az a gond, hogy valaki tud-e várni 10 évet. Hanem az, ha meg sem próbálja! Aki azt mondja várna, lehet hogy elbukna, lehet hogy útközben meggondolná magát, lehet hogy mégsem menne, de legalább MEGPRÓBÁLTA!! És az még mindig jobb, mint ha csípőből odavágnád, hogy nem várok rád ennyit.
2010. dec. 23. 00:07
 30/32 anonim ***** válasza:
az ex-em fél év után ment másfél évre be.hitegetett,hogy feleségül akar venni,mert nagyon szeret,közben bentről bajba sodort sokszor,de kitartottam,mert szerettem.szabadulása előtt megkérte a nagymamáját akivel laktam,hogy zavarjon haza,és ő meg szakított amikor hazajött.
2010. dec. 23. 08:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!