Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtartottam egy babát, úgy...

Megtartottam egy babát, úgy hogy az apuka nem akarta a babát. Az apuka családja nagyszülök semmit nem tudnak. Hogy a világ végén van egy unoka. Felkeressem e öket hogy van egy pár hónapos unokájuk? Vagy hagyjam igy?

Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 17:33
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kuldjel kepet a kicsirol nekik, es irjal hozza par sort, nem kell sokat, mert ugyis keresni fognak benneteket, es akkor mindent elmondasz nekik.

Vedd ra magadat, es majd meglatod, megfogsz konnyebbulni. Esetleg nem akarod, hogy a paroddal kozosen menjetek el bejelenteni a nagyszulokhoz?

Ha nem mersz eloszor elmenni hozzajuk, kuldjel a kicsirol fenykepet, es irjal hozza kedves szavakat, kicsit a szivukbe markolot!!! Siess, minel elobb, annal jobb, szoritunk neked itt sokan.

Majd irjal, szia.

2009. jan. 28. 12:58
 62/64 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam rá,hogy megkérem együtt csináljuk ha ö neki ez egyedül .Nem tudom milyen választ kapok rá.Mert ,hogy mikor elindultam,hogy megmondjam közölte,menjek és hogy mit akarok mondani nekik?...Mondtam szerinted nincs mit?Erre lehajtott fejel nem jött válasz....S utána bármit mondtam nem jött válasz...Persze felálltam és eljöttem....s persze nem a szülök felé vettem az irányt:-(gondoltam várok...de semmi...Talán mostanra elég határozottnak érzem magam...s meglépem....
2009. jan. 28. 14:26
 63/64 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi történt mióta nem írtál?

Eltelt 3 hónap,most hogy álltok?

Írd meg légyszi!!!!

2009. ápr. 16. 15:39
 64/64 anonim válasza:
100%

Először is köszönöm a válaszokat. Nagy segítség. :-)

Akik azt kérdezik miért akarom, hogy a nevemen legyen: Mivel a kedves apukától, már a létező összes variációval előállt, onnantól, hogy nem az övé a gyermek, odáig, hogy akkor gondoskodó apja lenne. Nem bízok benne. És utolsó sorban érdekel a gyermektartás. Attól, hogy a gyermek az nevemet viseli, semmilyen jogától nem lenne és nem lesz megfosztva. Egyszerűen szeretném, a későbbiekben meglátni, hogy a legutolsó felállás szerinti foglalkozni akar a gyermekkel, valóban bekövetkezik-e. Ha a gyerek most az ő vezetéknevét kapja, akkor a későbbiekben sokkal nehezebb megváltoztatni, mintha igy történne. Így később a gyerek is beleszólhat, hogy mit szeretne.

2009. máj. 25. 14:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!