Megtartottam egy babát, úgy hogy az apuka nem akarta a babát. Az apuka családja nagyszülök semmit nem tudnak. Hogy a világ végén van egy unoka. Felkeressem e öket hogy van egy pár hónapos unokájuk? Vagy hagyjam igy?
Ismered pasi a szüleit?
Ha nem,szerintem próbáld megismerni őket.Ha rendes emberek mindenki,Te a gyereked,és ők is csak nyerhettek a dolgon,lehet jó kapcsolat köztetek.A gyerekednek joga van ismerni a nagyszüleit,és fordítva is.Neked is jó érzés lenne,hogy van mama papa aki szereti a gyerekedet,és esetleg számíthattok rájuk.Ha meg nem olyan emberek akiket érdekelne a dolog legalább Te akkor is megnyugszol,hogy megpróbáltad.
Mennyire ismered az apukát?nem lehet hogy családos?
Bocs a kérdésért,csak úgy veszem ki nem ismered még a szüleit sem.
Minden jót nektek.
A gyerekednek később mit mondasz, ha nem szólsz nekik? Honnan tudod meg, mi a reakciójuk, ha nem szólsz nekik? Akárhogy is történt- ez így tisztességes és így leszel nyugodt Te is.
Nem mindegy, hogy a ygereknek azt mondod később, 'Anyád megadta az esélyt" vagy azt, hogy "Anyád nem adta meg az esélyt a nagyszülőknek és apád sem..."
nem családos........igazán nagy szerelem....még most is...ennek ellenére sértve érzi magát..a baba miatt...
Nem nagyon ismerem őket,2 szer taliztunk...
Hja, végülis abból lenne kalamajka a sráccal, ha megkerülöd őt, és úgy mondod el... de ha még 35 évesen is ilyen viszonyban van a szüleivel, akkor a hiba nála van.
Nem lehet ezt a konfliktust megkerülni? A szüleivel közös ismerősöknek (ha vannak) boldogan mutogatni a babát, aztán majd csak odaér a drót...
bár az eddigiekből úgy látom, erre nincs lehetőség.
Vagy mondd meg a srácnak, h éppen most adtad fel a szüleinek a levelet. Vagy meg akar majd ölni (ekkor mutasd fel a - valójában persze még fel nem adott - levelet, hogy leálljon), vagy nagy gondok között elvonul, és felhívja őket. Ha már tárcsázza őket, akkor állítsd meg, és fedd fel a trükköt, a feladatlan levelet. Ebből kerekedik majd egy jó kis beszélgetés, aminek a végén vszleg személyesen amúgyis elmondja nekik... :)
szerintem ha már így alakult akkor hagyd a dolgokat, viszont jó lenne ha a gyerkőcnek lenne apukája, és te találnál párt magad mellé.
Mindíg kettőn áll a vásár, te is és a párod is hibázott.
Szerintem beszéljétek meg szóban, hogy hogyan tovább. Hátha mégis működőképes ez a kapcsolat!!! ne adjátok fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!