Megtartottam egy babát, úgy hogy az apuka nem akarta a babát. Az apuka családja nagyszülök semmit nem tudnak. Hogy a világ végén van egy unoka. Felkeressem e öket hogy van egy pár hónapos unokájuk? Vagy hagyjam igy?
Sztem mondd el nekik!
A többi rajtuk áll. Ha akarják szeretni fogják, és lehet, hogy örülni fognak neki. Sőt biztos. De ha nem akarják, akkor nem fognak lépni. Sztem írd meg egy levélben, és küldj róla egy képet, és írd meg az elérhetőségedet. Biztos vagyok benne, hogy fel fogják venni Veled a kapcsolatot.
Ne haragudj, de nem lehetsz ennyire felelotelen, mit jelent az, hogy NEM KELL a gyerektartas????????
A gyerektartas nem a tied, az a gyereknek jar, ahhoz neki joga van. Ha felno a gyerek, hidd el, hogy merges lesz rad mert nem kertel gyerektartast az apatol. Vagy te egy milliomos no vagy???? Akkor is, ahhoz a gyereknek JOGA van.
Ha minden honapban az apa 10000 Ft-ot fizet, szamitsd ki mennyit fog fizetni a gyerek 18 eves koraig? Ne haragudj, azt irod nincs a reszedrol nagyszulo, ha jol vettem ki a szavaidbol, tehat szuleid nem elnek, vagy nem tudom. A lenyeg, csak te vagy a kicsinek. Figyelj, ne legyel ennyire felelotlen. Nyissal neki egy szamlat, es igenis tedd be neki az apjatol a penzt.
Egy ev alatt ha havi 10000 Ft-ot fizet, 120000 Ft, ez 18 ev alatt 120000*18=2160000 Ft, miert nem kell neked ez a penz??????
A nagyszuloknek pedig szoljal, hivd fel oket, vagy inkabb irjal nekik levelet, irjal le benne mindent, ami volt, ahogy tortentek a dolgok. Ha orulnek, es segiteni fognak nektek, az csak jo. Jo a kicsinek, es jo neked is. Viszont ha nem erdekli oket a dolog, akkor mar tisztaban leszel azzal is, hogy nem kell nekik az unoka.
Kulonben nem mindenki vedi meg a gyereket, mert nem mindenki jellemtelen ember!!
Ismerek olyan szuloket, ahol a fiuk felrekufircolt a felesegetol es a 2 pici gyereketol, es a nagyszulok teljes mertekben elitelik a fiukat, nem is beszelnek vele, hiszen ok nem erre neveltek. A menyuket segitik, es a ket kisunokat is imadjak. A fiukrol pedig lesujto velemennyel vannak.
Beszelj a nagyszulokkel.
Remelem minden jol alakul, fontos hogy a kicsit minel tobben szeressek, ezert ne foszd ot meg a nagyszuloi szeretettol, es a gyerektartast ne felejtsd el!!!!!!!!!!!!
Na ezt jól megkaptam:-))
Ilyenkor azt érzem igazat irtok(írsz)de van az éremnek másik oldala is..azért mert megtartottam a babát,nem akarom tönkretenni az apát s a családját..az én hibám is hogy így alakult,persze tudom hogy ez a gyermekemen nem segit,neki igen is meg kell adni az esélyt...mindenre,ahogy megkapta az életre is.S tudom hogy gyermeknek jogai vannak,meg a nagyszülőknek is,de az apának is.....hmmmm vagy rosszul gondolom?
Nem vagyok milliomos,de megteremtem azt ami kell a gyermeknek....hát már teljesen össze vagyok zavarodva...
ne hagyd magad összezavarni,tedd azt,amit jónak érzel :)
én kérdeztem hogy mennyi idős a gyereked.
hogyha most még vacillálsz is azon,hogy meg-e mondd a nagyszülőknek,akkor várj addig,amíg elérkezettnek látod rá az időt.
azt pedig Te tudod,hogy kérsz e gyerektartást vagy sem.én sem kaptam,mégsem szenvedtem hiányt :)
Probálom nem hagyni magam:-)
Viszont tudom,lépnem kell vagy arra vagy erre...de azt hiszem,még teszek egy kisérletet,hogy ö magam mondja el s ha nem teszi akkor magamra vállalom s elmondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!