Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny rám az anyám?

Féltékeny rám az anyám?

Figyelt kérdés

Nem egy mintacsalád a miénk, sőt. Apukámmal jól kijövök, mindenféléről tudunk beszélgetni, meghallgatjuk egymást akkor is, ha éppen annyira nem érdekel. Anyukámmal viszont egyszerűen képtelenség beszélni, maximum három mondaton belül megsértődik, vagy veszekedni kezd, de minden banális dolgon is. Ha pedig mondom neki, hogy nem hiszem el, hogy nem tudna apával normálisan beszélgetni, hiszen én szinte sosem veszekszem apával, akkor mindig azt kapom, hogy mert apa mindent rámhagy, és minden úgy van, ahogy én akarom. Pedig ez nem így van, egyszerűen csak felnőtt emberként meg tudjuk beszélni a dolgainkat. Anya egyébként sokszor gyerekként is kezel, ha például apával beszélgetnek a konyhában, és egy fél mondatot hozzáteszek, akkor mindjárt rámszól, hogy ne beszéljek bele, nem az én dolgom.

Ez már nem fog változni, igaz?

2010. dec. 21. 11:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Anyukád egyszerűen ilyen. Nem tudod megváltoztatni a habitusát. Ha ennyire zavar az otthoni helyzet, kezdj el félretenni és amikor már megteheted, költözz el.
2010. dec. 21. 12:12
 12/13 anonim ***** válasza:
67%

TELJESEN ugyanebben a cipőben járok, pedig én már harminc vagyok. Könnyű mondani, hogy költözz el, de ez munkahely, stb... nagyon sok dolog függvénye, én is próbáltam elmenni itthonról, mindig vissza kellett jönnöm (munkahely megszűnt. stb.)

Nem kell vele foglalkozni. Ilyen, ilyen. Sose fog megváltozni. Ha már negyven leszel, három gyerekkel, akkor is a kicsi hülye lánya leszel. Sok ilyen anya van, sajnos.

2010. dec. 21. 12:16
 13/13 Izééékeh11 ***** válasza:

már nem azért de te 25 évese miért laksz még velük? mások már ilyen 20-23 évesen már férjhez mennek,saját életed kezdenek,családot alapitanak...te meg ott élősködsz rajtuk o.O

nem megsétreni akarlak de szerintem anyád csak azért ilyen veled mert őt is zavarja hogy 25 évesen még mindig velük élsz ...

13/L

2011. máj. 31. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!