Mit tegyek? Hogyan költözhetnék el itthonról?
18éves lány vagyok, kisbabát várok itthon nem akarok élni, nem is szeretném elmondani, anyám valszeg kirugdosná belőlem:( a pasimmal 4hónapja vagyunk együtt, végeztem tesztet és mondta hogy vetessük elm én nem akarok abortusz ellenes vagyok, a baj hogy én venni akartam esemény utánit csak én hü*ye naiv voltam azt mondta nem jött belém, na és tessék mégis csak, a teszt gondolom nem hazudik.:(
Mit tehetnék???
Elakarok szökni :( nem bírom tovább ezt kétségbe vagyok esve :(
Ha megjött, akkor nem vagy terhes :)
Tádámm, kinek volt igaza?
Jobb, ha reggel csinálod meg, de maga a vér nem befolyásolja a tesztet, mert az csak a hormonra reagál :)
Stressz, időjárás, vizsgaidőszak, sport, nemi élet rendszeressége, párkapcsolat, betegség, stb., stb., mind befolyásolja hogy mikor hogy jön meg.
Várd meg, hogy elmúljon teljesen, mert ha most csinálod, akkor meg azon fogsz izgulni, hogy esetleg a menstruáció miatt lett más az eredmény.
Azért felkereshetsz majd - ha lehetséges - egy nőgyógyászt is, mivel elkezdted a nemi életet.
Tesztből nekem a Gabriel mindig megbízható volt, de biztos, hogy a többi is jó, csak a használatit tartsd be pontosan!.
Ha együtt maradsz a barátoddal, és fog.gátlón gondolkodsz, a gyógyszerrel vigyázz, nem mindenki szedheti, olvass mindig a dolgok után, vannak kevésbé alapos orvosok.
Olyan a menzeszed mint szokott? Nem akarlak ijesztegtni, de a beágyazódás is jár vérzéssel...
De szerintem a leírtak alapján valószínűbb, hogy nem vagy terhes (nem mutatja ki olyan korán...).
Boldog Karácsonyt!
Ne szidjátok a pasit. Mégis mit vártatok, egy 18 éves srác majd nem abortuszt akar? 99% azt akarná, én is, pedig én nő vagyok. Teljesen logikus volt és várható, amit mondott.
Kérdező én pedig mondtam, hogy semmi gond :) Máskor okosabban és őszintén örülök, hogy jól alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!