Mit tegyek? Hogyan költözhetnék el itthonról?
18éves lány vagyok, kisbabát várok itthon nem akarok élni, nem is szeretném elmondani, anyám valszeg kirugdosná belőlem:( a pasimmal 4hónapja vagyunk együtt, végeztem tesztet és mondta hogy vetessük elm én nem akarok abortusz ellenes vagyok, a baj hogy én venni akartam esemény utánit csak én hü*ye naiv voltam azt mondta nem jött belém, na és tessék mégis csak, a teszt gondolom nem hazudik.:(
Mit tehetnék???
Elakarok szökni :( nem bírom tovább ezt kétségbe vagyok esve :(
Mostmár hiába fotózná a tesztet. Időn túl, tehát 10 perc után szinte mindegyik kétcsíkos lesz, ezért van ráírva, hogy ki kell dobni, mert ennyi idő után értékelhetetlen.
Namajd csinálok egyet valamelyik nap és megmutatom nektek, sima száradási csík.
Na köszönöm utolsó, végre valaki, aki vágja a POCT-t.
Pont ezaz még vérből sem, nemhogy vizeletből.
Ha meg nem megfelelően használtad, szóval pontatlanul, nem elég vizelettel, hamar kiszáradt stb, az simán okozhatta ezt az álcsíkosságot.
Hallgass rám és menj el a gyógyszertárba, vegyél egy HCG line és egy Qupido tesztet. Csináld meg mindkettőt és úgy! de pontosan úgy, ahogyan az előírás leírja, szóval ha 20 másodpercig kell a vizeletben tartani, akkor addig tartsd benne, ha rá kell pisilni 20 másodpercen keresztül akkor azt is tartsd be. Ez nagyon nagyon fontos, enélkül az eredmény pontatlan és értékelhetetlen.
Egy nevenincs teszt pedig szerintem 100, hogy nem mutatta ki ilyen idő alatt. Csináld meg ezeket a teszteket és máskor óvatosabban :)
Megfogom csinálni!!
ÓÓÓ bárcsak hazudna ez a teszt :( nem bírom ki magatehetetlen vagyok :(
ÁÁÁ
sírok
mondjuk nem igazán értem amit beszéltek de én nem nagyon foglalkoztam eddig ilyen témákkal sem.
Elvetetni semmiképp sem fogom az milyen fájdalmas és rossz dolog :(
Viszont megszülni felnevelni sem könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!