Alap élelmiszeres ajándékkosarat szeretnék ajándékozni édesanyámnak karácsonyra, nem lesz kínos ez, vagy hülyeség?
Amikor mi élelmiszerrel segítünk, akkor inkább lisztet, cukrot, kávét, teát, rizst, fűszereket, tésztákat, tisztítószereket, mosószert veszünk.
A karácsony miatt én is beletennék valami "luxusabb" dolgot, finom csokit, márkásabb teát vagy valami olyasmit, amiről tudom, hogy nagyon szereti, de már nem tudja megvenni...
van egy barátnőm és az anyukája. na, nekik van, hogy még a 200ft-os kilós cukorra vagy lisztre se futja, mert a számlákat be kell fizetniük, és inkább nem esznek, de a lakásukat nem szeretnék elveszíteni emiatt.
pont ma voltunk náluk, vettünk nekik alap dolgokat: lisztet, cukrot, rizst, olajat, mosogatószert, csokit, virslit, kenőmájast, felvágottat, kávét, mosószert, konzervet, wc-papírt. szóval olyan dolgokat, aminek biztosan hasznát veszik.
és láttam a barátnőm anyuján, h milyen hálás, és örült, h lesz normális kaja karácsonyra.
lehet, hogy egy szép ruhának, vagy egy vázának is örült volna, de azt nem tudják megenni...
szóval szerintem egyáltalán nem bunkóság kaját adni karácsonyra, pláne olyan embernek nem, aki ezt értékelni tudja.
persze, ha megengedheted magadnak, akkor csinálj valami más apróságot is, ami maradandóbb és majd mindig emlékezni fog arra, hogy a családja mellett áll, és segít neki az ilyen időkben is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!