Jogosan háborgok azon, hogy a férjem egyik haverja rendszeresen csupasz nőkrők küldözget fotókat a férjemnek?
Hagyjuk. Ezt nem lehet nektek elmondani.
Attól még nem vagyok elvakultan féltékeny, de baromi szar érzés marad. Hála, mivel kipróbáltam, hogy más pasikat nézek ő is megtudta, hogy ez rossz és nem csinálja azóta. Ennyi, én boldog vagyok így, legyetek ti is.
Egészen más az, ha megnéz valakit, vagy ki is veri rá. Nekem ez akkor is a tiszteletlenség jele marad és kész passz. Ha van valakim, akkor őt tüntetem ki a figyelmemmel, és nem másra fordítom, akár kép, akár élő ember.
Ja és igen: bőven van páromnál szebb és jobb férfi, de a lelkemnek örömet okoz, ha nem másokat bámulok élvezetből, hanem helyette is őt szeretem, testileg-lelkileg, ezzel is csak erősítem a köztünk lévő kapcsolatot.
Mégis mit küldjön neki? Receptet?
Felháborodásod jogtalan, férfiak között ez így működik.
30/f
Szia!
szerintem egy kicsit túl reagálod az egészet! attól mert megnéz más nőt attól még téged szeret! nem?
az én párom is szokott e-mailen kapni ismiktől pucér nős képeket, meg is szokta nézni őket, de ennyi, utána ki is szokta törölni. utcán is megnéz mást, (nem bámulja, de rápillant). attól még engem szeret, és én vagyok számára a legszebb! ugyan igy én is megnézem a pasikat, és ha küld vmelyik barátnőm pasis videót/képeket én is megnézem, de attól még a párom az első!:)
ui:// ha a párom direkt keresne és mente el meztelen nős képeket/vidiket az azért nekem is rosszul esne, és szóvá tenném. de az hogy ismi/kolléga küld képeket és azt megnézi és ki is törli utána az nem zavar. miért zavarjon? nem veri rájuk.
üdv 20L
20.52esvagyok. bocsi most néztem a komented, hát így már nem annyira oké, hogy veled nem foglalkozik(de azért ez a dolog még a nem világ vége) miben nyilvánul meg h keveset foglalkozik veled? kevés/nemjó a szex? nem dicsér meg szinte sose? beszéltél erről vele? hogy ez zavar hogy keveset törödik veled, közben más csajokat nézegett?
üdv.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!