Jogosan háborgok azon, hogy a férjem egyik haverja rendszeresen csupasz nőkrők küldözget fotókat a férjemnek?
Sajnos a férfi ilyen. Túl kell tenned magad rajta különben beleőrülsz. Gondolj arra, hogy nem azok mellé fekszik le este, nem nekik mondja, hogy szeretlek.
Nem kell ilyen tragikusan felfogni.(:
Lehet azt mondani, hogy férfi és ez neki kell.
De szerintem, mivel egy kapcsolat a tiszteleten is alapszik, ezért beláthatná, hogyha neked rosszul esik, akkor ne csinálja.
Párom is csinált ilyet és én is kipróbáltam: letöltöttem meztelen pasis képeket. Fel volt háborodva! Mondtam neki, hogy te is ezt teszed, akkor meg? Azóta megértette, hogy én mit éreztem akkor.
Persze, ha mindkét fél el tudja fogadni, hogy nézegetnek képeket, akkor nincs baj, de azért nem ártana a másik félnek tolerálni, ha tudja, hogy ezzel bántja a partnerét. És ezt az érzést nem lehet csak úgy megállítani és eldönteni, hogy nem fog zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!