Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tesómnak nem lehet babája,...

Tesómnak nem lehet babája, nekem szerencsére igen! Ő idősebb nálam! Féltékenykedik, irigykedik! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 16:55
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
64%

"Ha nagyon jóban vagytok,akkor felajánlhatnád, hogy kihordod az ő gyereküket. Én megtenném."

Na persze... ki a franc tenne meg ilyet?! Ha kéri, hozok neki egy pohár vizet, adok neki kölcsön pénz, levágom a haját, de gyereket szülni?! Ezt nem mondhatod komolyan.

Kérdező, egyáltalán nem a te hibád hogy ilyen az élet, majd abbahagyja a féltékenykedést.

2011. dec. 6. 14:16
 32/46 A kérdező kommentje:
:D
2011. dec. 9. 18:47
 33/46 anonim ***** válasza:
36%

De komolyan mondtam. Én ismerek ilyen barátnőt aki megtette a barátnőjéért.

Jó nem mondom, hogy ez a norma.

Mindenesetre kérdező próbálj megértő lenni vele, az ő baja sokkal nagyobb, azzal, hogy szeretne de nem lehet gyereke, mint a tied hogy esetleg zavar, hogy irigy rád.

Remélem nem zavar ! Engedd, hogy kapcsolata legyen a gyereketekkel, legyél megértő.

2011. dec. 9. 18:58
 34/46 A kérdező kommentje:
ahan
2012. jan. 10. 19:22
 35/46 anonim ***** válasza:
44%

Persze, tudom, hogy nem ugyanaz a kategória, DE:

A tesómnak volt 2 abortusza, egyszer átszúrták a méhét, visszaállították eredeti állapotra, de ki tudja, lehet-e majd gyereke, hogyha benő a feje lágya? És ha nem lehet, nekem kéne szülnöm neki? Na ugye ezt senki nem gondolja komolyan!

1 gyönyörű kislány anyukája

2012. jan. 13. 19:06
 36/46 A kérdező kommentje:
:)
2012. jan. 13. 19:08
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gondolkozz el azon, hogy melyik a nagyobb probléma ? Az, hogy neki nem lehet gyereke, vagy az, hogy neked rosszul esik, hogy féltékeny.

Mit tegyél ? Legyél jóban a tesóddal, engedd a gyerek közelébe. Az ő érzéseivel nem tudsz mit kezdeni, de amit tudsz megadni neki abból ami neked van, azt megtudod tenni érte.

2012. jan. 13. 19:59
 38/46 anonim ***** válasza:
49%

Bocs, de milyen testvér vagy te????

Ha a testvérem lenne hasonló helyzetben, nekem megszakadna érte a szívem! Nem még azt mondanám peckesen, hogy "lehet ez van megírva"!!

Támogatnám őt, türelmes lennék vele és elnéző és biztatnám. És ha ennek ellenére is beszólogatna, még azt is elviselném. Mert a testvérem és szeretem!

És tudod mit? Igen, én kihordanám a babáját, ha tehetném. Persze ezzel a részével nem kell egyetérts, de az, hogy nem vagy vele megértőbb, nálam kiverte a biztosítékot.

2012. jan. 13. 20:54
 39/46 anonim ***** válasza:
65%
Kíváncsi vagyok, a sok jótét lélek valóban vállalkozna-e kihordásra, ha olyan helyzet állna elő... Szerintem csak mint kívülállók, olyan okosak, de ha abban lennének...
2012. jan. 13. 20:58
 40/46 anonim ***** válasza:
71%

Ha szereted a testvéred,akkor sok mindent megtennél érte.Ezt csak az értheti,aki tényleg szereti,a többinek ez nyálas duma. lsd. kérdező

Vannak olyan dolgok,amiket az ember megtesz azért,akit szeret vállalva a kellemetlenségeket is. pl. szervadományozás ( a terhesség is ilyen,csak ritkábban lehet hallani róla,de egyáltalán nem kizárt,hogy valaki ezt megtegye a testvéréért).Az empátia pedig alap tulajdonság kellene,hogy legyen,de ez sincs meg a kérdezőben. Az pedig érthetetlen,hogy miért ennyire magabiztos,mikor még neki sincs gyereke,nem tudja,hogy ki tudja-e hordani,egyáltalán megfogan-e,lesz-e peteérése stb. Nem lenne ekkora arcom a semmire.

2012. jan. 13. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!