Vettem egy laptopot magamnak, mert a közös számitógép nagyon lassú. Azóta a férjem folyton piszkál, féltékenykedik. De miért?
Hozzáteszem, miatta lassú a gép, mert mindenféle hülyeségeket tölt le. Filmeket, zenét és azokat ott is tárolja a gépen.
Nekem munkaeszköz a számitógép. Otthon dolgozom és interneten küldöm be a kész anyagokat a főnökömnek. Erre most a férjem azt hiszi, hogy azért kellett a gép, mert pasizok, titkos dolgokat teszek fel, amiről ő ne tudjon. Tiszta őrület.
A gépet megmutattam neki. Nincs sehol jelszóval vagy egyébbel védve. Csak azért kell, mert pont azok a programok vannak rajta, miket használok és nem kell egy órát várni, hogy egy-egy levelet pl. el tudjak e-mailen küldeni. Ezt szépen el is mondtam neki. De nem érti. Akkor mégis mi a fene baja lehet?
Ja. És saját pénzből vettem, nem a közösből és nem tőle kértem. 46 éves vagyok, férjem 65. Ha meg akarnám csalni, ahhoz nem kellene új számitógép, nem?
Én nem vonnék le messzemenő következtetéseket a házasságotokat illetően, hanem vennék még egy laptopot. :D
Mi is így vagyunk itthon, nekem is van egy, páromnak is van egy munkára, meg van egy közös erőmű, ami mégis lassú, mert agyon van terhelve. (Nem letöltéssel, de ez mindegy.)
Az, hogy pasizol-e, meg egészen más kérdés. Annyi a közös, hogy az is egy féltékenység. :)
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!