Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj az ha néha élvezem hogy...

Baj az ha néha élvezem hogy féltékenykedik a pasim?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:

addig nem, amíg te nem fogsz :)

Fordulhat a kocka hamar.

Túlzásba ne vidd

2010. dec. 15. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
egyet értek az elsővel:) nagyon könnyen fordul az a kocka....:)
2010. dec. 15. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy bizonyos szintig természetes, hogy élvezed. HA mondjuk morog kicsit hoyg ez vagy az miért nézett úgy rád, vagy csak a viselkedéséből látod, hogy nem tudja elfojtani hogy féltékeny az jó érzés. Ebből (is) érzed azt hogy mennyire fontos is vagy neki. A féltékenységgel nincs baj, csak a túlzott féltékenységgel. Szerintem, ha egy kapcsolatban 0 féltékenység van, akkor az már régen rossz. Nem azt mondom, hogy balhézni kell minden kis apróságért, de legalább zavarja a másikat ha valaki érdeklődik a párja iránt, még akkor is ha ez ártatlan dolog.
2010. dec. 15. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Van egy barátom, aki nagyon közvetlen velem. A férjemmel évfolyamtársak is lettek az egyetemen. Nemrég nálunk volt, valamit magyarázott és demonstrációként jó szorosan megölelgetett - férjem is ott ült. Meglepődtem és kicsit lemerevedtem, próbáltam elhúzódni. Nem az ölelés volt a gond, néha meglapogatjuk egymást, de a férjem előtt ezt is túlzásnak tartottam, pedig nem egy féltékeny típus.

Napokkal később mondta, hogy milyen aranyos voltam, hogy zavartan elhúzódtam, tetszett neki!

Akkor és ott nem vettem észre rajta semmilyen reakciót, de ezek szerint "hegyezte a szemét" és kissé féltékeny is lehetett. De jól esett ez a kedves megjegyzés utólag.

2010. dec. 16. 03:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Na az ilyenekre gondoltam. Ez még egészséges féltékenység, amit az előző írt és nincs vele gond, meg azzal se, hogy tetszik neki:)
2010. dec. 16. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!