Tesómnak nem lehet babája, nekem szerencsére igen! Ő idősebb nálam! Féltékenykedik, irigykedik! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 16:55
1/46 anonim válasza:
megérthetnéd igazán.. rossz neki, hogy nem lehet gyereke, legyél vele együtt érző. amúgy annyi embernek aztmondják nem lehet gyereke és mégis teherbe esik, próbálkozzanak hátha. hacsaknem kipakolták.
2/46 anonim válasza:
Elég buta a tesód.
Én kerülném vele a témát a helyedben, ha nagyon piszkál, akkor meg megmondanám neki a tutit.
Elég infantilis gondolkodás az ilyen...
4/46 A kérdező kommentje:
Nem én tehetek róla, hogy nem lehet!
A családban mindenki örülne neki!
2010. dec. 16. 17:08
5/46 anonim válasza:
beszélgess vele sokat, légy nagyon megértő vele! De szerintem ne mutass sajnálatot, mert az lekezelő lehet
6/46 anonim válasza:
Nem hülyeség, amit az egyik válaszoló írt, hogy szülj neki! Persze jól át kell gondolni, meg kérdés, hogy lelkiekben te ezt mennyire viselnéd el, de nem egészen olyan ez, mint a béranyaság, hiszen - a testvéredről lévén szó - akármikor láthatod a gyereket. Persze úgy lenne a legjobb, ha az ő petéjéből lenne, és mesterséges beültetés.
Szerintem ha ezt megteszed érte, a büdös életben soha nem lesz irigy rád semmiért, hálás lesz a végtelenségig. :)
7/46 A kérdező kommentje:
NEM ÉRTEK EGYET! NAGYON NEM!
2010. dec. 16. 17:38
8/46 anonim válasza:
Hogy lehet-e babád az akkor derül ki,ha már a kezedben tartod.Egy nőnek,aki valóban anya akar lenni ennél fájdalmasabb dolog nincs,mitha nem szülhet.Ezt fel kell dolgozni,ezután jön a beletörődés és az örökbefogadás gondolata (ez sem mindenkinél). Ő még nem tudta elfogadni ezt a tényt,lehet,hogy nem ártana még próbálkoznia,soha nem lehet tudni,hátha sikerül.Amíg van méhe és petefészkei,bármi megtörténhet.Rólad pedig csak annyit,hogy nem lennék a tesód.
9/46 anonim válasza:
javasold neki, h fogadjon örökbe babát... ha rosszul reagál, akk pedig ezek után ne hozd fel a témát. Ha ő hozná fel tégy úgy, mintha meg se hallottad volna...majd csak megunja, h emiatt piszkáljon.
10/46 anonim válasza:
Jól van na! Nem kell kiabálni! Miben nem értesz egyet, és miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!