Tesómnak nem lehet babája, nekem szerencsére igen! Ő idősebb nálam! Féltékenykedik, irigykedik! Mit tegyek?
Gyerekek, amit ajánlott itt valaki, az teljesen illegális, sőt, szerintem a törvény is bűnteti.
Vagy leagábbis olyan jogi procedúrával jár, amire nem hiszem, hogy bárkinek szüksége lenne.
Ez igenis béranyaság, annyi, hogy a kérdező nem kapna pénzt érte, de mivel ő a biológiai anyja a gyereknek, le kéne mondania róla papíron.
Véleményem szerint, és nem akarok senkit se megbántani, ez szívtelenség lenne a saját gyerekével szemben.Olyan ragaszkodás alakulna ki, főleg, ha szoptatná is, hiszen az egy nagyon erős érzelmi kötődést eredményezne anya és gyereke között, hogy utána egy lelki törés lenne megválniuk egymástól.
Elhiszem, hogy milyen rossz, ha valakinek nem lehet babája!
De ez akkor sem az én hibám! Természetesen mindent megteszünk, hogy jó legyen!
Ha nem lennél a tesóm, hát nem lennél! Ez van!
Egyébként mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a negatív és a pozitív hozzászólásokat is!
nekem a legjobb barátnőm van így. nagyon nehéz helyzet, mióta megszületett s kisfiam, egyre jobban távolodik tőlem.
nem tudok segíteni neki, de megértem a helyzetét, és hogy nem tud szívből jövően örülni.
én nem tudnék senkinek szülni, úgy érzem, képtelen lennék odaadni másnak a babát, akit én hordtam a szívem alatt hónapokon át, mégha nem is az én petesejtem.
tenni nem tudsz sokat, ezt neki kell rendezni magában, feldolgozni, mert ez egy olyan kín egy nőnek, ha nem lehet gyereke, amit talán egész életében nem fog tudni elfogadni.
alternatív megoldások vannak a problémák függvényében, pl. lombik, örökbefogadás, de ezt nekik kell megbeszélni, eldönteni.
a féltékenységét és irigységét pedig meg kellene próbálnia a lehető legkisebb mértékben kimutatni, mert nem te vagy a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!