Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tesómnak nem lehet babája,...

Tesómnak nem lehet babája, nekem szerencsére igen! Ő idősebb nálam! Féltékenykedik, irigykedik! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 16:55
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
89%
mi az oka hogy nem szülhet, lehet hogy ez nem is biztos, akkor viszont van egy jó tippem.
2010. dec. 16. 19:15
 12/46 anonim ***** válasza:
36%
Na persze... majd pont lemond a saját gyerekéről a kérdező, hogy a tesó örüljön. Szegénynek így is felkell dolgoznia a dolgot ha teljesen reménytelen (reméljük nem az) s nemhiszem, hogy boldogítaná a tudat, hogy hazugságban nevelheti hugica gyerekét. Minden percben csak erre gondolna mindkettő. A gyerek meg hazugságban éljen? Mert ha megmondják neki akkor irtó pipa lessz, hogy az anyja lemondott róla/titkolták addig/ azt hiszi nem szeretik.
2010. dec. 16. 21:24
 13/46 anonim ***** válasza:
58%
De nem a hugica gyereke lenne! Az ő gyereke lenne, mert az ő petéje lenne megtermékenyítve az ő párjának a sejtjével, csak annyi, hogy a húga hordaná ki! Feltéve, hogy petét azt még tud termelni.
2010. dec. 16. 21:29
 14/46 anonim ***** válasza:
31%

Gyerekek, amit ajánlott itt valaki, az teljesen illegális, sőt, szerintem a törvény is bűnteti.

Vagy leagábbis olyan jogi procedúrával jár, amire nem hiszem, hogy bárkinek szüksége lenne.

Ez igenis béranyaság, annyi, hogy a kérdező nem kapna pénzt érte, de mivel ő a biológiai anyja a gyereknek, le kéne mondania róla papíron.

Véleményem szerint, és nem akarok senkit se megbántani, ez szívtelenség lenne a saját gyerekével szemben.Olyan ragaszkodás alakulna ki, főleg, ha szoptatná is, hiszen az egy nagyon erős érzelmi kötődést eredményezne anya és gyereke között, hogy utána egy lelki törés lenne megválniuk egymástól.

2010. dec. 16. 21:59
 15/46 anonim ***** válasza:
98%
utolsó, pont, hogy rokonok közt a magyar jog szerint engedélyezett a "bér"anyaság, persze ingyen
2010. dec. 16. 22:24
 16/46 anonim ***** válasza:
59%
Én ajánlottam. Éppen ez a lényeg! Nem kéne lemondania róla teljesen, mert a nővére kapná meg, ergó majdnem bármikor láthatja, ha akarja. Úgy, mint a Jóbarátokban Phoebe is szült 3-mas ikreket az öccsének. Én így képzeltem el.
2010. dec. 16. 22:32
 17/46 A kérdező kommentje:

Elhiszem, hogy milyen rossz, ha valakinek nem lehet babája!

De ez akkor sem az én hibám! Természetesen mindent megteszünk, hogy jó legyen!

Ha nem lennél a tesóm, hát nem lennél! Ez van!

2010. dec. 17. 11:01
 18/46 A kérdező kommentje:

Egyébként mindenkinek köszönöm a válaszokat!

Köszönöm a negatív és a pozitív hozzászólásokat is!

2010. dec. 17. 11:03
 19/46 anonim ***** válasza:
74%
Az, hogy valaki szüljön a testvére helyett, nem rossz ötlet. De megértem, azt is, hogy a kérdező nem örül az ötletnek. Nem lehet egy terhességet úgy végigcsinálni, hogy ne alakuljon ki ragaszkodás. Hiába lenne ő csak "egy lombik", akkor is megszereti az unokahúgát/unokaöccsét. Amúgy szerintem is legális rokonok között az ilyen.
2010. dec. 18. 18:50
 20/46 anonim ***** válasza:
85%

nekem a legjobb barátnőm van így. nagyon nehéz helyzet, mióta megszületett s kisfiam, egyre jobban távolodik tőlem.

nem tudok segíteni neki, de megértem a helyzetét, és hogy nem tud szívből jövően örülni.

én nem tudnék senkinek szülni, úgy érzem, képtelen lennék odaadni másnak a babát, akit én hordtam a szívem alatt hónapokon át, mégha nem is az én petesejtem.

tenni nem tudsz sokat, ezt neki kell rendezni magában, feldolgozni, mert ez egy olyan kín egy nőnek, ha nem lehet gyereke, amit talán egész életében nem fog tudni elfogadni.

alternatív megoldások vannak a problémák függvényében, pl. lombik, örökbefogadás, de ezt nekik kell megbeszélni, eldönteni.

a féltékenységét és irigységét pedig meg kellene próbálnia a lehető legkisebb mértékben kimutatni, mert nem te vagy a hibás.

2010. dec. 18. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!