Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tesómnak nem lehet babája,...

Tesómnak nem lehet babája, nekem szerencsére igen! Ő idősebb nálam! Féltékenykedik, irigykedik! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 16:55
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudok segíteni én sem sajnos, de ha rájössz a megoldásra, nekem is szólj. Nálunk ugyanez a helyzet, csak még durvább kiadásban. Én 26 éves vagyok (2 gyermekem van már, 5 éve házasságban élek), a tesóm 38. Sajnos neki még olyan párkapcsolata sincs, amiben gyereket szülhetne, egy éjszakás kalandjai voltak csak az elmúlt 7-8 évben. Nálunk ugyan biológiailag nem meddő a tesóm, de lassan kifut az időből a gyermekvállalás terén. Próbáltam vele beszélni erről, de sajnos veszett fejsze nyele volt. Azt mondta, hogy engedjem meg, hogy a férjemmel lefeküdjön, hogy lehessen babája (és persze fizessük a gyerek után a gyermektartást) és akkor majd szóba áll velem. Egyszerűen nem is értem, hogy juthat valakinek ilyen az eszébe. Úgy csinál, mintha a férjemnek nem is lenne beleszólása abba, hogy kivel van együtt. Szóval én feladtam, nem kell feltétlen jóba lennünk.
2010. dec. 18. 19:33
 22/46 anonim ***** válasza:
87%

Igazából be kell látni, hogy mert neki nem lehet gyereke ( ami nagyon szomorú dolog) attól még nem áll meg a világ. El kell fogadnia, hogy másnak lehet és, hogy neked is lehet. Persze próbálnám óvni a lelkét és alkalmazkodni hozzá is, de nem csak neked kell ezt megtenni hanem neki is. Ehhez mindketten kellettek.

Le kell ülni vele megbeszélni, közös nevezőt találni. Mert ez így nem működik.

2010. dec. 18. 21:08
 23/46 anonim ***** válasza:
96%
19:33 ez nagyon beteg sztori :S Hogy pattanhat ki valakinek ilyesmi a fejéből? Nem irigyellek és abszolút megértem, hogy ezek után így érzel. Milyen ember a testvéred?? :S
2010. dec. 18. 21:12
 24/46 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Én sajnos a saját tapasztalatomat tudom leírni.Én 40 éves vagyok,10 éve babáért küzdünk,de sajnos nem sikerül.Testvérem 8 évvel fiatalabb,és már két gyermeke van,akik úgy fogantak,hogy nem védekeztek egyetlen egyszer,és mindjárt be is jött nekik.Gondolhatod,mi meg miken vagyunk már túl 10 év alatt.Nekem ez nagyon fáj,szinte feldolgozhatalan,alig tudom magamat tartani,sokszor érzem,hogy nincs miért élnem..Amióta meg van náluk a két gyerek,azóta körülöttük forog minden,nem vagyok féltékeny,de mindent ők határoznak meg a családban,ők diktálnak,mert hát ott a két gyerek,míg mi meddőként vagyunk kezelve,lekezelve.Távolodunk el egymástól,mert valahogy mi mellékvágányra lettünk helyezve a családba azóta,mióta nekik meg vannak a gyerekek,ők a család szeme fényei,mi meg a selejt..Sokszor érezzük,bár a család nem veszi észre hogy az ártatlan beszólogatások bennem milyen sebeket okoznak.Ezt csak az érti meg,aki hasonló cipőben jár,más nem értheti..

2010. dec. 19. 00:40
 25/46 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó. Örökbefogadás?
2010. dec. 19. 14:02
 26/46 anonim ***** válasza:
49%

meg kell mondani hogy szerezzen egy pasit.

aztán ők is elkezdenek majd előbb utóbb családot alapítani

2010. dec. 19. 17:03
 27/46 A kérdező kommentje:
Talán ez van a Nagykönyvben megírva.
2010. dec. 26. 18:56
 28/46 anonim ***** válasza:
35%

Mivel nem értessz egyet ?

Ha nagyon jóban vagytok,akkor felajánlhatnád, hogy kihordod az ő gyereküket. Én megtenném.

Természetes, hogy féltékeny és irígy, de majd hozzászokik a gondolathoz. Nem rosszindulatból csinálja.

Te mit tegyél ? Legyél hozzá türelmes, hagyd, hogy ő is babázzon majd legyél megértő jó testvér.

2011. dec. 5. 20:05
 29/46 anonim ***** válasza:
48%

"Egy nőnek,aki valóban anya akar lenni ennél fájdalmasabb dolog nincs,mitha nem szülhet."

Szerintem egy nőnek, aki valóban anya akar lenni, nem számít, hogy szül-e vagy örökbefogad, hisz ANYA akar lenni, és nem a szüléstől lesz valaki anya.

2011. dec. 5. 20:32
 30/46 A kérdező kommentje:
:)
2011. dec. 6. 09:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!