Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Békülnétek anyósotokkal vagy...

Békülnétek anyósotokkal vagy jó így ahogy van?

Figyelt kérdés

Párommal a kezdetekben szüleinél laktunk. Aztán teherbe estem, megszületett a kislányunk. Hamarosan elköltöztünk tölük albérletbe, mert nagyon elmérgesedett a viszony. Nemcsak velem, hanem a fiával is. Sokat bántott minket, szemtől szembe, és a hátunk mögött is. Hatalmas gyűlölet van bennem iránta. Mikor elköltöztünk, annyit engedtem, hogy jó legyünk beszélő viszonyba, de semmi több. Azt hittem ha külön leszünk, már nem árthat. Tévedtem, utána is szemétkedett. Páromnak ez nagyon rosszul esik, az is hogy ennyire utálom. Mostanában próbál "javulni" de valahogy nem tudom elnézni neki hogy hogy viselkedett velünk. Gyomorgörcsöt kapok ha megtudom megyünk hozzá. Szerencsére elég ritkán, talán havonta egyszer. Kislányunk sem hiányolja őt. Párom is azt mutatja hogy nem nagyon igényli az anyját, csupán fájlalja hogy rosszban vagyunk.

Szerintetek el lehet tusolni ezt az utálatot? Van értelme a haragtartásnak?

2010. dec. 16. 10:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

És karácsony? Hát tavaly karácsonykor ugyanez volt, akkor még ott laktunk. Engedtem, kibékültem vele, ismét egy csomószor hagytam hogy kettesben legyen az unokájával, stb. Pár nap és mindenkinek azt terjesztette hogy én nem engedem a kislány közelébe, uszítom ellene, meg ilyenek.

Tisztában vagyok a miértek egy részével. Például tudom a kiinduló gond ott volt, hogy el vettem a pici fiát. Nagyon de nagyon elkényeztette a páromat, egy csettintés és bármit megtehetett kicsinek. Úgy kezelte a fiát mintha a saját tulajdona lenne. Aztán jöttem én és a kislányunk és már nem ő lett az első. Mellettem „felnőtt” a párom, kiszakadt az anya pici fia szerepből.

2010. dec. 16. 12:44
 12/14 A kérdező kommentje:

A gyomorgörcs talán nem is a félelemtől van, hanem az utálattól. Egyszerűen idegesít ha hozzám szól, ha hozzá ér a lányomhoz, minden!

Én nem jó pofiztam neki soha, ebből is volt sok vita. Felejteni én sem fogok neki, mert nem érdemli meg szerintem.

Nem tudok úgy nézni rá, mint aki a páromat szépen nevelte, stb, mert baromira elszúrt szerintem sok mindent. Mikor oda költöztem, rengeteg dolog kiderült, hogy mennyire nem áll a lábán az a felnőtt férfi. Nem volt hajlandó elengedni a kezét az anyja.

2010. dec. 16. 12:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Én ebben az esetben nem is értem, hogy egyáltalán miért kell vele találkoznod. Szerintem teljesen felesleges. Ha a párod át akar menni a kislánnyal, menjen. neked szerintem nem kell. Legalább lesz egy kis szabadidőd.

Ez szerintem nem feltétlenül haragtartás, csak távolságtartás a béke megőrzése érdekében. Ettől még nem kell semmi rosszat mondani róla. Ez miért baj? ha én tudom hogy valakivel nem tudok kijönni, akkor kikerülöm és kész. Mindenki jól jár.

2010. dec. 16. 13:58
 14/14 tetris ***** válasza:
Utolsó! Tökéletesen egyetértek veled!!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 16. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!