Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan illetve milyen tanáccsa...

Hogyan illetve milyen tanáccsal látnád el a lányodat?

Figyelt kérdés

adott egy 18ves lány, a barátja is 18éves 4hónapja járnak, de becsúszott egy baba, még elvetethető, persze a lány nem akarja.

A fiú nem dolgozik nem jár iskolába nem lehet alapozni semmire a kapcsolatot!

2010. dec. 15. 18:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
De jó lenne ha nekem is sikerülne a baba. Akkoriban a ffi mikor elmondtam neki ezt mondta: költözz el nem vállallak se téged se a gyereket, elvette a kulcsom. Nem hibáztatom anyukám de ö is mondta nem tudjuk eltartani. Én akkor nem is fogtam fel mit teszek ugy érzem. És igen Isten megbüntet. Utána a depresszioval majd mikor rámtalált a nagy szerelem a férjem, öt nem tudom megajándékozni a babával.ha valaki elmagyarázta volna nekem mit teszek biztos nem tettem volna. Egy magzatot soha de soha nem szabad elvetetni.Emlékszem az uh papiron: ritmusos szivhang 8hét 3nap:-((
2010. dec. 20. 00:12
 12/13 anonim ***** válasza:

En nem engedtem volna meg, hogy testi kapcsolatot teremtsen, de ha mar igen, akkor kellett volna megfelelo felvilagositast adni a gyermeknek.

Jelenleg mit tudsz tanacsolni?

Ezt mar a gyermek donti el, mivel 18 eves elmult. Megteheti, hogy megszuli es vallalja annak felneveleset, hiszen nagykoru, tehat elmehet dolgozni, s kozben folytatja a tanulmanyait stb.

Nem fontos, hogy kastelya legyen, mivel annak idejen is az emberek ugy vallaltak gyermeket,hogy nem voltak milliomosok!

Egy szereto es osszetarto csaladban minden lehetseges, tehat ez is megoldhato ugy, hogy megmaradjon ez a gyermek, mert egy abortusz az veszelyes, tehat nem ajanlott.

2010. dec. 20. 06:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Én támogatnám bárhogy dönt, de mindenképpen megmutatnám neki, hogy egy kisbaba nem csak mosolyog és nem csak édes, hanem üvölteni is fog. Tudatosítanám benne, hogy nem én fogom ellátni a gyerekét, hanem ő, mivel én reggeltől estig dolgozom. Fiatalon lettem anyuka, a gyerekeim 23 és 21 évesek, én pedig 45 vagyok most. Anyagilag segíteném persze, de nem lehetne több százezerért babakocsit venni, havi több tízezerért új babaruha, stb mert azt már nem bírnánk anyagilag. Azt is elmondanám neki, hogy a fiú véleményét mindenképpen kérje ki mielőtt dönt, hogy ne derült égből villámcsapásként váljon egyedülálló anyává. Továbbá azt is elmondanám neki, hogy két gyerekem van és neki sem fogok tudni többet adni (hiába lesz gyereke) mint a testvérének. Le kéne mondania a kondibérletről, a havi shoppingolásról, a mozizásokról, stb-ről. Arra már nem futná.
2010. dec. 20. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!